Minaret

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Minaret
Op een kernraket lijkende toren die op een moskee is geplakt.

Vanaf de minaret wordt vijf keer per dag uit een luidspreker gejengeld dat de moslims moeten komen bidden. Dat is de AZAN, een gruwelijk geluid dat bedoeld is om de islamisering van Nederland uit te kraaien. De Linkse Kerk vindt het dus prachtig.

En waarom moet dat geluid zo afgrijselijk hard? Nou, dat staat in de Koran. Een gebedsoproep is pas echt goed als hij luider is dan het geschreeuw van een vrouw die door d'r man met de riem wordt geslagen. Of van een homo die van een flat omlaag wordt gegooid. Of het geblaat van een gekeeld schaap dat langzaam doodbloedt. Of een krijsend kind dat een besnijdenis ondergaat. Lekker dan.

De rest van de dag spelen ze valse Arabische muziek, zó hard genoeg dat ze het in Mekka kunnen horen. Pure straatterreur!
Imperialistisch gekrijs nu dagelijks in Deventer te horen. NL islamiseert verder. Stop it! http://t.co/JXrIncYEuC pic.twitter.com/C9SrL47hS1
Geert Wilders 4:06 PM Mar 8th 2013 via Twitterp.m. Fri, Mar 8

Als ik nu op vrijdag de stad in ga of bij het station kom in deventer, maak ik kans om besmet te worden met de AZAN, dat is een gruwlijk geluid die uit hoge toren komt, echt geweldig voor al die soldaten die terug komen uit afghanistan, ik kan me echt voor stellen hoe mooi die het zullen vinden
Pater429, Deventer | 20:59 | 22.07.12

Heel graag ophouden met dat geroep van minaretten of luidsprekerboxen. Laat moslims in hun eigen land maar roepen, wij hoeven die dominante oproep niet te horen. Want daar wordt geen mens beter van.
Joop, Leeuwarden | 10:52 | 21.06.12

5.) Bent u bereid te bevorderen dat de moskee niet gebouwd wordt? Zo neen, waarom niet?
6.) Indien u de vorige vraag ontkennend heeft beantwoord, bent u dan op zijn minst bereid te bevorderen dat de moskee geen minaretten zal hebben en geen geluidsinstallatie zal gebruiken zodat het imperialistische azan-geschreeuw (oproep tot gebed) de wijk niet zal terroriseren?
Vragen van de leden Van Klaveren en Wilders aan de minister van Binnenlandse Zaken over de bouwplannen voor een megamoskee in Zoetermeer, 15:35 woensdag 12 oktober 2011, PVV site

2.) Deelt de minister de visie van de PVV dat de bouw van een moskee met een imperialistische minaret van 27 meter hoog tekenend is voor de voortschrijdende islamisering van Nederland? Zo neen, waarom niet?
Kamervragen van de leden Van Klaveren en Wilders (beiden PVV) aan de minister van Binnenlandse Zaken over de bouw van een moskee met een imperialistische minaret van 27 meter hoog, 10:15 vrijdag 12 augustus 2011, PVV site

In Zwitserland mogen er alleen moskees staan zonder minaretten. Net zoals in Arabische landen kerken zonder torens. Nieuwe moskee in NL? Is goed maar zonder minaretten die het typisch Nederlands stadsbeeld verzieken. Je krijgt van de gemeente ook geen vergunning voor een veel te grote dakkapel die uit de toon valt met de andere huizen.
Robert, Den Haag. | 15:03 | 18.09.10

Met hier en daar een moskee of kerk heb ik geen problemen, alleen klokgelui van een kerk en gejodel van een moskee (oproep tot gebed) kan ik hier niet goed tegen en ga om dat te willen horen vanaf een minaret wel naar zo'n land toe.
AB024, te L. | 14:40 | 18.09.10