Thomas von der Dunk

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Bombastische antisemitische academische leernicht van Duitse komaf met een Wilders-obsessie, die elke week drie(!) zure stukjes in de Azijnbode schrijft. De overtreffende trap van zelfverklaarde minzame morele linkse superioriteit.

De Volkskrant zou Thomas von der Dunk tegen zichzelf moeten beschermen. Deze ouderwetse rotmof is het spoor volledig bijster, weet geen verschil meer te maken tussen fantasie en werkelijkheid. Kent door gebrek aan zelfkennis en reflectie zijn plaats niet meer in de werkelijkheid.

Als er één persoon is die vanaf de zeepkist de wereld wil verbeteren met oud gereedschap, week na week, week na week, week na week, week na week, week na week, week na week, week na week, week na week, week na week, week na week (hoelang moet ik herhalen?), dan is het de heer schreeuwlelijk von der Dunk, rooie rakker oude stijl. Rijp voor het politieke openluchtmuseum.
Thomas von der Dunk beledigt 1.500.000 burgers! Thomas beter boeven vangen en tuig aanpakken,maar dat is werken en daar heeft hij geen beste naam in.
Robert, Heerlen | 11:42 | 10.05.11

Ze moeten beginnen met von der Donk aan te klagen, De naam roept al vreemde gedachten bij me op, en dat vind ik niet vreemd. En dat hij in mijn ogen een gevaar is, is ook niet vreemd te noemen.
De Rebel.......................Rokend................ , politiestaat Nederland..................... | 11:04 | 10.05.11

Brinkman zegt dat hij alleen zijn mening heeft gegeven. 'De vertegenwoordigers van CDA en VVD vertelden me dat er in Von der Dunks lezing een aantal partijpolitieke passages stonden die niet positief waren voor de PVV. Ik heb toen gezegd: als jullie deze antisemiet Von der Dunk een podium geven om zich tegen de PVV af te zetten, zal ik hem niet alleen in het debat bij de enkels afzagen, maar dan is het misschien ook de laatste Willem Arondéus Lezing geweest', aldus Brinkman.
"PVV achter schrappen lezing Von der Dunk", 02:15 22 april 2011, citaat Hero Brinkman in een artikel van de Volkskrant

Een Godwin is geen mening maar een misdaad. Los daarvan : wie haalt het in zijn hoofd om die analfabete pisnicht von der Dunk ( gediplomeerd cultuurhistoricus en zolderholbewoner ) een lezing te laten geven? Zoiets als een 4 mei lezing laten houden door de Damschreeuwer. Dit canaille combineert de geestelijke bagage van een oh,oh Cherso deelnemer met het uiterlijk van een knoop in je zakdoek deelnemer. Hou dan gewoon een loterij en laat een willekeurige sukkel zo'n lezing houden, zou waarschijnlijk inhoudelijk nog beter zijn.
Der Zorn Gottes | 22-04-11 | 13:31

Als de Holocaust nooit zou hebben plaats gevonden dan zou Von der Dunk hem wel hebben verzonnen of er zelf één veroorzaakt hebben om er zijn tegenstanders mee te bestrijden.
down | 22-04-11 | 12:15

Deze super bekate linkse klant heeft helemaal geen recht van spreken. Alles wat hij publiceerd is middelmaat en is alleen maar anti PVV. Als cultuurhistoricus is hij geen haar beter met zijn algemeenheden en Google weisheid. Ben geen fan van de PVV maar Herr von der Dunck kan mij gestolen worden met zijn verzuurde frustraties!
Henk Majoor, Amstelveen | 09:11 | 22.04.11

Thomas von der Dunk,die naam past precies bij zijn bombastische taal.Zijn rede op papier zal best i,o zijn geweest, maar zijn optreden en uitspraken op de t.v. doen mij toch wat griezelig aan en past precies in het onderwerp dat hij zou behandelen. Toch wel een beetje eng.
Joseph, Houten | 07:41 | 22.04.11

@jboef @fverhoef VdDunk moet idd afgestraft worden. Maar zijn houding is zo gruwelijk dat elke discussie met hem te veel eer is
Ronny Naftaniel 9:37 PM Apr 4th 2011 via Twitter for web, in reply to jboef

Toch heeft die Von Der Dunk mazzel! Als Wilders niet naar voren was gekomen had ie waarschijnlijk niet geweten waarover te prediken. Brodeloos dus!!!
art schreef op 04-01-2011 17:23

Thomas von der Dunk is een cultuur historicus die wekelijks mag schnabbelen bij de Volkskrant en nu ook bij HP/deTijd. Een historicus die stukjes bij een opinieblad moet schrijven om aan zijn verdiensten te komen heeft het toch ergens niet goed gedaan. Wetenschappers moeten zich nooit in de politiek verdiepen want dan gaat het gegarandeerd fout met hun analyses. VDD is een vreselijke enge maar vooral een groot provocateur, die ronddraait in zijn kwijl bij elke reactie. Deze pseudo intellectueel is al jaren de weg kwijt en geïsoleerd geraakt in zijn denken.
Johan de Witt, 13 december 2010 om 00:27

Wederom een glashard bewijs van hoe gevaarlijk extreem die linksdenkenden zijn.Bepalen zij soms de norm? Wie denken zij wel dat ze zijn en heer van de Dunk wie denkt u wel dat u bent. Blijf vooral met die hetze doorgaan, nu gaat mijn stem zeker naar de PVV.
roompot schreef op 11-06-2009 19:27

GEEF DIE VERSCHRIKKELIJKE MAN EEN SPUITJE, SNEL !!
dennisdemennis 14-10-08 @ 10:05

Hoe kun je zo'n kop, die tanden en die stèm combineren in zo'n figuur... Man man man, als al je nachtmerries werkelijkheid worden, krijg je Thomas von der Dunk....
Mindstorms 12-10-08 @ 21:01