Destiny

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Destiny is de hoogbegaafde dochter van Ingrid en de zus van Delano. Destiny is inmiddels 16 en heeft sinds kort een scooter, voor een prikkie gekocht op marktplaats.nl. Destiny doet VMBO-verpleegkunde in Rotterdam, maar vindt daar "geen reet aan". Veel liever gaat ze stappen met andere meiden, of heeft ze een afspraakje met haar Suri-vriendje Marvin. Pa Henk vindt dat maar niks, zo'n zwartjoekel over de vloer, net zo min als dat ze rookt. Terwijl zij hem dat zelf ook heb zien doen. En ma Ingrid was vroeger een Turkentrekker. Dus.

Sinds vorige week heeft Destiny haar naam laten tatoeëren op haar onderarm, zodat ze deze niet vergeet. En in haar nek, zodat haar vriendje weet hoe ze heet als hij klaarkomt. Van Destiny circuleert een oud filmpje op internet waarin ze een jongen pijpt voor een pakkie peuken, maar dat is van vóór haar tattoo, dus is dat net zo goed als anoniem.
Er komen steeds meer ouders die bang zijn dat hun kroost ooit een betaalde baan zal krijgen. Anders verzin je zulke namen niet.
Alex Delarge | 12-01-17 | 10:48