Nova

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Organisatie die is opgericht om te voorkomen dat het joods-christelijke deel van Europa niet onder de voet zal worden gelopen door de linkse communisten. Houdt zich tegenwoordig ook bezig met het bestrijden van het moslimterrorisme en het beschermen van onze oliebronnen.

Het probleem daarmee is dat de Nova ons alleen maar belastinggeld kost. Geld dat we ook kunnen gebruiken om onze eigen welstand op te krikken, in plaats van uit naam van de Nova in allerlei apenlanden uitzichtloze oorlog te voeren.

Niet te verwarren met het TV-programma Navo, trouwens.
Dankzij de NAVO komt de ergste en meest onverzoenlijke vijand van het liberale Westen in Libie aan de macht http://alturl.com/yie57
Wim Kortenoeven 5:23 PM Oct 27th 2011 via Tweet Button

Je mag tegenstander zijn! Maar dan moet je ook uit de NAVA en VN stappen. Worden we een neutraal land net als Zwitserland en Zweden enz. Moeten we ook niet bij andere landen aankloppen voor steun als we zelf in de problemen zitten. Voor de tweede wereldoorlog waren wij ook neutraal, nu we weten wat het is geworden! Vijf jaar bezetting met veel doden. Willen we dat weer? Moeten we nergens meer aan mee doen. Defensie afschaffen, en de fierefluiters steunen. Nee mensen het gaat om politiek en niet om onderbuik gevoelens
WvL, Oosterbeek | 20:05 | 09.01.11

Israel lid maken van de EU zou iig beter zijn dan al die kansloze kutlanden die er nu bij zijn gekomen. Sterker nog, om de rust in die regio terug te brengen Israel lid maken van de NAVO. Dan zal elk haatbaardland zich wel 2 keer bedenken voordat ze proberen Israel aan te vallen.
Randall | 04-01-11 | 11:57

Gewoon volmondig nee zeggen tegen de NAVO. Alle Nederlandse militairen terug naar huis. We hebben genoeg bijgedragen in Afghanistan.
Geert Wilders 12:48 PM Feb 11th 2010 via Twitterlerts

Europese buitenlandse of defensie-politiek is onmogelijk. Dat leidt alleen maar tot kontkruiperij en slappe knieen. Bovendien vind ik dan Nederland uit de NOVA moet stappen.
lulde Wildplasser Retecool Goldmember op 13-06-2008 16:17:49