9/11

Uit wakkerpedia
Versie door Monade (Overleg | bijdragen) op 12 sep 2022 om 10:28

Ga naar: navigatie, zoeken

Op dinsdagochtend 9 november 2001 werd in het noordoosten van de Verenigde Staten een grootschalige moslimterroristische zelfmoordaanslag gepleegd door middel van vier gekaapte Westerse passagiersvliegtuigen. Deze moslimaanslag wordt gewoonlijk aangeduid als 9/11, in het Engels: nain eleven.

Twee vliegtuigen boorden zich in de Twin Towers van het World Trade Center (Ground Zero), gelegen op de zuidelijke punt van Manhattan in New York City. Een derde vliegtuig boorde zich in het Pentagon, in de buurt van de hoofdstad Washington D.C. Een vierde vliegtuig stortte neer in het Northwoods-bos in de buurt van Shawshank Redemption in Pennsylvania. Daaruit kan de conclusie getrokken worden dat een kwart van de moslims te lui en te incompetent is om succesvol een aanslag te kunnen plegen. En gelukkig maar!

Volgens de officiële rapporten werden de moslimaanslagen uitgevoerd door negentien moslimleden van het Midden-Oosterse terreurnetwerk al-Ciada. Deze moslimterreurgroep, geleid door de Saoedi-Arabische moslimmultimiljonair Obama bin Laden, wil de hele Westerse beschaafde wereld door middel van moslimterreur dwingen om de sharia in te voeren, de moslimwetgeving.

Deze moslimterroristische aanslagen worden beschouwd als één van de grootste tot nu toe. Volgens officiële cijfers uit februari 2005 kwamen bij deze moslimaanslagen 2974 niet-moslimmensen afkomstig uit meer dan 90 niet-moslimlanden om het leven. Terecht een wereldramp dus.


Trivia

  • De leider van de moslimzelfmoordterroristen heette Mohammed(!)
  • Veel mensen hebben het over 'elf september'. Dat komt door de manier waarop Amerikanen de datums opschrijven. Negen november wordt dan 9/11. Deze moslimaanslagen zijn inmiddels ook al lang geleden, dus die fout wordt tegenwoordig makkelijk gemaakt!
  • Sommige mensen beweren dat de Amerikaanse overheid eigenlijk achter deze moslimaanslagen zit, aangestuurd door Israël. Dat zou goed kunnen, maar het zijn en blijven móslims die de vliegtuigen bestuurden!
  • Bij de negende herdenking van de moslimaanslagen in 2010 heeft onze Geert Wilders een belangrijke speech op Ground Zero gehouden!


Het is fijn om een gezamenlijke vijand te hebben. En dat is na 11/9 perfect gelukt.
Ik heb als sinds 9/11 geroepen dat WO III een feit is. Het is een andere oorlog dan I en II. Deze keer met een aanvankelijk onzichtbare vijand, maar dat werd al snel duidelijk: de moslims. De vijand werd al snel zichtbaar en onze politici zijn alleen bezig met hun eigen belangen, zodat de islam inmiddels is doorgedrongen tot de Tweede Kamer. En in veelvoud tot de gemeentelijke politiek in de drie grootste steden.
hoogstetijd | 01-09-18 | 00:13

Het gemiddelde aantal slachtoffers per jaar door islamitisch gemotiveerd terrorisme in de Verenigde Staten sinds 1 september 2001 is op twee handen te tellen: zes personen. Ter vergelijking: gemiddeld vinden 737 mensen per jaar de dood door uit bed te vallen, 69 door een ongeluk met de grasmaaier, 21 door gewapende peuters en 31 door een blikseminslag.…
"Bliksem is dodelijker dan terrorisme", 6 januari 2017, 02:00 Volkskrant, Pieter Lagerwaard (UvA fopwetenschapper, red.)

11/09/2001 is de dag dat ik een racistische, xenofobe islamofoob geworden ben. Volgens anderen dan, hè..
marcoplarco | 11-09-16 | 16:30

11 september 2001 dansten de Marokkaantjes op straat in Ede. 12 september had er een wet in het parlement moeten liggen om ze hun Nederlandse nationaliteit af te nemen en uit te zetten als persona non grata. Met aan de ouders de keuze al dan niet mee te gaan. En sindsdien hadden we ieder dubbel paspoort crimineel, terrorist of sympathisant van terroristen er uit moeten zetten.
Tapu | 11-09-16 | 15:36

Vandaag 15 jaar geleden. Duizenden onschuldige slachtoffers. Vermoord door moslimterroristen. #deislamiseren
Geert Wilders 7:52 AM Sep 11 2016 via Twitter

Na 11-9 had Amerika gewoon een grote bom op Mekka moeten gooien dan had de wereld er nu een stuk beter uit gezien. Zolang de islam bestaat zal de bevolking van dit soort landen blijven verdrinken in achterlijkheid.
Haarkopje | 11-03-12 | 17:23

10 jaar later zijn beelden islamterreur op 9/11 nog altijd even hartverscheurend. Gedachten gaan uit naar alle slachtoffers en nabestaanden
Geert Wilders 4:17 PM Sep 11th 2011 via Twitter for BlackBerry

Nou,..Geert gaat toch ook op de herdenking van 9/11 in New York preken voor een groep orthodoxe joden. Dus Geert bemoeit zich ook met de US. Vreemd eigenlijk, preken in New York tegen de Islam, terwijl in ned de kabinetsbesprekingen zijn en dan toch tegen de oorlog in Afganistan zijn,....Snap jij het nog
Fritz Friebel, de EFTELING | 21:34 | 15.01.11

Altijd hetzelfde, toevallig betreft altijd die enkeling die een "hardwerkende geintegreerde" is. Let wel, dat waren de 9/11 daders ook. Het zijn JUIST de meer geletterden en actieven die dit soort acties uitvoeren. Altijd als iemand van iets verdacht wordt, of sterker nog, als er een misdaad is gedaan, hoor je van de omringende collega allochtonen wat een leuke, lieve en hardwerkende jongen het was. Weet je nog die dief die tegen een boom klem gereden was.
Hans, USA | 18:06 | 25.12.10

Goed daadkrachtig optreden. Logisch dat men geen enkel risico neemt. Dat het allemaal hardwerkende en eerlijke mensen zijn hebben we vaker gehoord, over de kapers van 11-9 dachten hun buren het zelfde.
René, Leiden | 18:05 | 25.12.10

Waar waren die 1,5 miljard moslims de week na (ik noem maar wat) 11 september? Ik zag namelijk alleen maar dansende dorpen, van de Magreb tot aan de Indus.
Vliegenvanger | 18-08-10 | 23:16