Zuid-Afrika

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken


Zuid-Afrika is een stuk van Afrika waar de blanken vroeger de baas waren. Dat noemden ze apartheid. Het was misschien niet helemaal politiek correct, maar het was wel altijd goed geregeld en iedereen had te eten. En ze praatten er ook een soort Nederlands. Maar toen moesten allerlei bekende Nederlanders aan iedereen laten zien dat ze beter waren dan anderen en daarom moest de apartheid stoppen.

En nu zijn de negers de baas. Alsof dat minder racistisch is! Bovendien is de macht in handen van het ANC: een partij die zowel corrupt als socialistisch is en ook nog eens voornamelijk uit zwarten bestaat. Dus nu moet er weer ontwikkelingshulp naartoe. Misschien dat we de moslims allemaal daarheen kunnen sturen.

Het ANC is zogenaamd begonnen als anti-apartheidsorganisatie. Nu zie je wat daarvan komt. En denk maar niet dat dat activisme zich beperkte tot een beetje met spandoeken zwaaien. Nee, dat was gewoon keihard terrorisme waar doden bij vielen. Blanke doden. Martin Bosma heeft zelfs een heel boek volgeschreven over alle verschrikkingen die die zwarten hebben aangericht in Zuid-Afrika. Maar dat weten wij zonder boek natuurlijk ook al.
Kunnen we niet alle moslims naar Zuid-Afrika sturen en de blanken in hún plaats naar West-Europa... en zeker naar Nederland... brengen? Zeker weten dat die wél snel integreren en hard werken! Bovendien kunnen de woeste ANC-ers dan héérlijk oorlog voeren met allah's legermacht.
GielahT @Gielah 11:47 AM 4 Aug 2018 via TwitterTop! Blijf ook vooral benoemen welke bekende Nederlanders bij hebben gedragen aan de opkomst van ANC. Dat zij nog vrij over straat rondlopen is bizar.

alzoalzoalzo 13 maart 2018 18:32 PM


Goed, nu naar de volgende corrupte leider die ook een grote greep in de kassa gaat doen. Zuid-Afrika, het nieuwe Zimbabwe zoals onder Mugabe. Blanke boeren verjagen, land en boerderijen vorderen, een moord hier en daar. ANC beleid.

Jan van de Biertent | 14 februari 2018| 22:56


Blij dat ze dood is, had wat mij betreft 40 jaar eerder kunnen gebeuren. Racist van het zuiverste water, alleen maar uit op heerschappij en ikke ikke ikke. Trouwens, in de huidige situatie zijn de negers geen spat beter dan de blanken vroeger: racisten, allemaal. Blanke boeren worden achter elkaar vermoord, terwijl hun families daar al 400 jaar wonen.

Zware Gustav |2 april 2018|17:21'anti-apartheidsactivist'. Dus een moslim die zich opblaast, is een anti-ongelovigeactivist?
Joost Vsser |2 april 2018|16:48


Als zo’n Zuid-Afrikaan alléén maar komt om te proeven dan moet hij maar z.s.m. terug naar z’n geliefd vaderland.
karton | 11 augustus 2018 | 20:01

Er komt een tijd, niet ver van nu, dat alle Nederlanders dromen van een land als Zuid Afrika VÓÓR de apartheid. Want zwartjes, zijn apartjes... helaas maar waar.
wakkere_nederlander | 01-06-15 | 21:58