Thierry Baudet

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Thierry Baudet is een gewone jongen uit een Amsterdamse volksbuurt die zich door hard werken heeft opgewerkt tot de belachelijkste interlectueel van Nederland. Jarenlang is hij tegengewerkt door de Politiek Correcte Elite op de universiteit, maar toch is het Thierry gelukt om de absolute top van de Nederlandse intelligentsia te bereiken. Hij heeft zelfs boeken geschreven! Maar ondanks die uitzonderlijke prestatie heeft hij nooit capsones gekregen en is hij altijd lekker gewoon gebleven. Hij leeft heel sober alsof hij nog in de negentiende eeuw leeft: af en toe een vakantie naar Thailand, wijntje erbij, privé-chauffeur en ruiken aan een zakje lavendel.

Als je gepromoveerd bent aan de universiteit krijg je normaal altijd een nog beter betaalde baan als professor. Maar omdat Thierry niet extreem links is kreeg hij niks. Daarom begon hij op eigen kracht zijn eigen denktank met geld dat hij verdiende met hard werken in de mijnen van Maastricht. Deze denktank, "Forum voor Democratie", groeide uit tot de grootste partij van Nederland.

Thierry wil dat Europa dominant blank blijft en dat we stoppen met de omvolking van Europa door de EU. Maar hij is geen racist. Hij wil dat we teruggaan naar de negentiende eeuw: een periode van ongekende welvaart en luxe voor de gewone man. Deze periode is ook wel bekend als de renaissance of de Gouden Eeuw.

Naast dat hij uitzonderlijk intelligent is, ziet Thierry er ook adembenemend mooi uit. Vooral als hij in zijn blote togus aan de rand van een zwembad ligt.

Toen bleek dat FVD geïnfiltreerd was door bewonderaars van Hitler bracht Thierry het grootst mogelijk denkbare offer: hij trad af als Leider van FVD. Daarna nam hij verantwoordelijkheid door weer terug te komen als Leider van FVD.blijft ook grappig.. alle sneuneuzen hier die roepen dat baudet zo fout is. met zijn vergelijkingen met de 2e wereldoorlog.. izjn de zelfde hypocrieten die dag in dag uit baudet en companen bruinhemden noemen en nazi's. Maar Baudet is fout hoor... echt..
gekkehenkiezekers|04-05-2021|09:57


Baude is een topper. Stem die ratten weg uit de 2e kamer die alles kapot hebben bezuinigd. Wat kan hij in 4 jaar verkloten? Geef hem een kans.

Marschalkteelbalkalk|01-03-2021|20:35


Nee dit us zeker niet de ondrrgang voor FvD en Thiery Baudet.Ik sta en achter en geloof in FvD.Als Baudet zo door gaat met het bekritiseren van de onbetaalbare ideeën en onzin van Rutte3 dan blijven de burgers in hem geloven en stemmen.Het heeft na Pim Fortuyn lang gedruurd dat er een klein beetje vergelijkbare politicus is durven opstaan en kretiek durft te geven op het gevoerde huifige belijd van Rutte3.Thiery blijf vechten we hebben jou nodig je wordt alleen maar beter.
load goan!|7-8-2019|12:24


Pim Fortuyn is door een Groen Linkser vermoord. Baudet wordt politiek vermoord door de media, die zich als hyena,s op hem storten! Helaas doen ALLE media hier aan mee!
janpeter|31 jul 2019| 11:16


ik had op forum gestemd ,maar toen ik dat filosofisch gezwam hoorde van die baudet ,ben ik meteen afgehaakt van deze zogenaamde partij .volgende keer weer gewoon p.v.v.
G2005|30 jul 2019| 07:56


kadoelen 100 ik heb op baudet gestemd en ben er trots op een wijs man die recht tegen al die klimaatdrammers ingaat en dat bevalt me prima Wat ik niet begrijp is dat er mensen zijn die op zo'n enge incompetente als groen links stemmen zoals jij dan pas getuigd het van weinig verstand omdat deze partij heel Nederland de vernieling in helpt devriesengel582|23 mei 2019| 17:32


De vertaling van de Franse naam Baudet is overigens Ezel (ik verzin het niet zelf). " In het wild zijn het vooral de dominante hengsten die balken. De merries en veulens balken een stuk minder, tenzij ze gescheiden zijn van hun groep of als de merries hengstig zijn." iiiiaaa.
A.S. Perien | 03-10-18 | 17:16

Manmanman, beste meneer Baudet. Richt je pijlen nou toch eens op de juiste doelen. Zie de regering als een jongenskutje. Goed voormasseren, mogelijk niet de eerste keer meteen erin (met een lekkere pijpbeurt is niks mis), maar eerst 1 vinger, dan 2 vingers, een goed glijmiddel en het woord premier krijgt vanzelf een betekenis.
Hetkanverkeren | 02-10-18 | 17:08

Zoals Mussolini teruggreep op de Romeinen en Hitler op het vooroorlogse Duitsland, grijpt Baudet terug op de renaissance en de "Gouden" Eeuw.
Ja, de heer Baudet hoort thuis tussen 'grote' namen: die van de fascisten waarmee we afrekenden in '45.#NooitMeerFascisme #StopDeLezing pic.twitter.com/RUTbnrSprX
Rebekka Timmer (SP-gemeenteraadslid in Hilversum, red.) May 25 2018 via Twitter

Thierry Baudet en Jesse Klaver hebben een paar dingen met elkaar gemeen. Ze zijn allebei ongezond ijdel (ik zag Baudet gisteren in een overhemd zonder das met diep decolleté) en mikken allebei op de markt van net meerderjarige, maar geestelijk 14-jarige kiezeresjes. Ik blijf desondanks, bij gebrek aan beter, Baudet-aanhanger, maar het verschijnsel is ronduit weerzinwekkend.
JvanDeventer | 09-01-18 | 14:13

Volkert, waar ben je als je land je nodig heeft...
Thijs Römer 10:11 AM 20 Mar 2014 via Twitter