Marcial Hernandez

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Marcial "Headbutt" Hernandez, en PVV kamerlid uit Kampen, is fractiespecialist kopstoten uitdelen. Afgezwaaid als majoor van de geneeskrachtige troepen heeft deze pleun wel een bijbaantje als horeca-stadscommando op het Plein in Den Haag om ook als nukubu in vorm te blijven. Meurt ook nog steeds met een snoksok en staat elke dag een uurtje voor de spiegel in zijn oude plunje te salueren. Lima Bravo.

Verder zet Headbutt Hernandez zich in om de tsunami van islamisering van het leger hard af te knijpen. Aparte gebedsruimtes, haat-alen en halal-rantsoenen worden einde oefening. Helapidaka. Maar de moslims mogen nog wel dienst nemen. "Mossels zijn geen asbakken, dus ze zijn welkom bij de Baas. Eens.", aldus Hernandez.

Op 2 juli 2012, vlak voor het verkiezingsoffensief tegen Brussel, is hij uit de PVV gedeserteerd. De lafaard!
Hernandez is gewoon altijd een raddraaier geweest. Toen Wilders hem niet steunde op het moment dat bekend werd dat Hernandez bij zijn buurman door de brievenbus stond te piesen was hij ook al teleurgesteld in Wilders. Kortom, niet mee zitten Geert, rug recht en met opgeheven hoofd op naar de 35 zetels!
Erwin, Roosendaal | 10:22 | 04.07.12

als die een linkse ambtenaar een kopstoot heeft gegeven dan zal die dat vast ook verdient hebben
iter | 30-09-10 | 15:27