Henk Bres

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Volksheld Henk Bres is de Eric Lucassen van Den Haag. Henk is één van de bekendste voetbalsupporters van ADO-Den Haag, na Prof. Dr. Mr. Ing. Richard de Mos. Hij wordt algemeen gezien als een uitstekende kandidaat voor het Kamerlidmaatschap voor de PVV. Bres is bij het grote publiek bekend geworden door zijn optredens in het discussieprogramma Het Lagerhuis, van de VARA, waar hij de debatten altijd overtuigend won. Hij wordt beschouwd als één van de slimste mensen op Aarde, na Prof. Dr. Mr. Ing. Richard de Mos.

Bres is een nette, ouderwetse hooligan, die alleen heeft gevochten tegen de politie en tegen de achterlijke boeren van de andere clubs, maar nooit tegen gezinnen met kinderen. Die konden juist leren hoe Henk anderen het ziekenhuis in sloeg en mochten ook meegenieten van Henks eloquentie: "Dat het uit de klauwen zou lopen was de bedoeling. Kijken wie de sterkste was". Henk toonde hiermee al vroeg de juiste instelling voor een stadscommando.

Henk was jarenlang buiten zijn schuld werkeloos, omdat de linkse werkgevers niets van hem moesten hebben. Henk heeft namelijk een eigen mening, en dat hebben die lui liever niet. Daarom werd Henk gedwongen om een beetje zwart bij te klussen. Ook beleefde Henk een glansrijke carrière als zelfstandig ondernemer in de relaxindustrie en in de taxibranche.

In 2011 startte Bres een initiatief om de pedofielenvereniging Martijn verboden te krijgen. Van kleine kinderen blijf je immers af (van pedofielen natuurlijk niet). Pas als je dochter 14 16 18 is geworden, kan zij bij Henk komen werken, eventueel via bemiddeling van haar loverboy. Henk past in de tussentijd wel op haar paspoort en op haar centjes.
Henk Bres. Hagenees en PVV-er in hart en nieren. Lijstduwer voor de PVV bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. Geweldig beste @henkbres enne: mijn stem heb je!!
Geert Wilders 5:38 PM Jan 14th 2018 via Twitter

Complimenten aan Henk Bres. Is veel te zeggen voor verbod pedofielenpartij. Seks met kinderen heeft niks met vrijheid te maken: walgelijk!
Geert Wilders 11:30 AM Jul 13th 2011 via Twitter for BlackBerry