Gedoogsteun

Uit wakkerpedia
Versie door Drpsgk (Overleg | bijdragen) op 28 sep 2010 om 19:43 (links)

Ga naar: navigatie, zoeken

Zonder meerderheid kan je niet regeren, dat weet iedereen. Helaas mocht Geert niet meteen gaan regeren, ondanks de gewonnen verkiezingen. Hoe dit precies zit is niet helemaal duidelijk, maar de VVD mocht beginnen met de formatie. De leider van de VVD weet ook wel dat hij niet de verkiezingen heeft gewonnen en is daarom samen met Maxime Verhagen naar Geert Wilders gegaan om Nederland te redden. Toen zijn enkele VVD en CDA mastodonten heel vals gaan doen en willen ze niet dat de PVV-ers hun baantjes inpikken. Gelukkig heeft Geert een plan om Nederland te redden van de ondergang, namelijk: Wilders heeft uitgelegd hoe Nederland is te redden en het CDA en VVD mogen die plannen dan uitvoeren. Zoals de hypotheekrente-aftrek behouden, hardwerkende mensen met hun 65e met pensioen laten gaan en het stopzetten van de subsidiesponzen. Mark Rutte wordt dan premier, maar wij weten wel beter; Geert Wilders for president!

Dit heet gedoogsteun, niet te verwarren met gedoogbeleid, een linkse hobby.


gefeliciteerd geert mark en maxime op naar een veilig nederland en denk aan de werkende mensen laat ze niet te veel bloeden dank je wel
ria, oegstgeest | 19:39 | 28.09.10

prima gedaan ,heren van de VVD CDA en PVV nu wordt het tijdt dat iedereen weer gaat werken in nederland om de rekeningen te betalen zoals het altijdt was je moet eerst het geld verdienen voor dat je het kan uitgeven. mischien hebben de jongeren dit vergeten? en de 40 en 50 jarige denken dat de wereld draait om nederland .
Fits, Canada | 19:09 | 28.09.10

Deze reactie van een lezer is achteraf verwijderd, omdat deze in strijd was met onze huisregels.
Verwijderd, Verwijderd | 14:25 | 28.09.10

Linkse mensen en allochtonen sidderen; men moet nu gaan werken ipv handje ophouden. Dat is schrikken. Sinterklaas gaat terug naar Spanje jongens. Kom maar op met Rutte 1. Wij als werkende mensen kunnen niet wachten op dit midden-rechts kabinet. Kan nu ook die Cohen zijn VOORMALIGE dienstwoning uit. En dan die Bos, 7 maanden wachtgeld terwijl hij zelf stopte en dan 4 ton gaan verdienen voor 4 dagen werken in de week. Slogan van de pvda, het moet socialer...jaja. Links lullen rechts zakkenvullen. Rutte1 zet hem op !
Linda Verheul, Amsterdam | 12:46 | 28.09.10