Frits Bolkestein

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Bolkestein: de laatste der bunkerbouwers. Hoogbegaafde VVD mastodont en peetvader van Geert Wilders. Wist dankzij zijn hoge begaafdheid al in 1991 dat het linkse allochtonenprobleem werd veroorzaakt door de allochtonen en de linksigen.

Bolkestein: een van de weinige interlektuelen van onze tijd. Scherp denker. Visionair. Zag alles aankomen, en niemand luisterde, en wie luisterde verguisde hem.

Bolkestein: vuurtoren in een zee van onnozelen. A zeggen en B doen. Spijker. Kop. Raak.
Kwam Bolkestein vandaag nog tegen bij onze apotheek, die man is echt oud en vertrok met een zak vol medicijnen.
Memek | 10-04-18 | 15:58

O/T, Bolk is de uitvinder van de huidige VVD gedachte. A zeggen B doen. Voorbeeldje, was anti-EU en ging daarna zijn zakken vullen in het EP. Was anti-migratie en noemde Fortuyn een pleefiguur nadat deze hem herhaalde (en nb quoteerde in zijn boek Zielloos Europa/ Puinhopen 8 jaar Paars). De Bolk is een zwaar overschatte braller, niets meer dan controlled opposition.
opbokkennu | 27-01-16 | 17:08

Zelf ben ik ook niet gecharmeerd van Bolkestein,één keer overgehaald om op hem te stemmen omdat hij ook tegen te veel moslims in Nederland zou zijn .Gelijk na de VVD overwinning was zijn eerste daad het openen van een Islamitische school.
blauwe zander | 27-01-16 | 14:46

Heerlijk om weer eens de echte stem van het volk te horen in de vorm van Ome Frits. Hij slaat met alles de spijker op z'n kop. De luie Grieken, de Marokkaanse crimineeltjes, de piraten in Somalië, de opstandelingen in Tunesië, Lybië, Egypte, Syrië, en Jemen. Iedereen die zijn mening hierover niet begrijpt moet het nog maar eens lezen. Of anders steek je kop in het zand en wacht tot een hij eraf gehakt wordt door een Arabisch kromzwaard. Het wordt tijd dat we opkomen voor onze eigen identiteit, voor onze eigen zwaar verdiende centjes, voor onze zwaarbevochten vrijheid, voor onze welvaart en voor onze rechtstaat.We moeten dit niet laten verkwanselen door linkse moraal ridders die in hun broek schijten zodra er een Arabier (lees moslim) brult en vervolgens ja en amen knikken. En dat bedoelt Frits. Niet meer en niet minder.
apu62 | 30-07-11 | 12:29

Bolkenstein? Is dat niet de man die als EU commissaris de wet die vrijheid van uitwisseling van goederen en diensten regelde? En is deze wet er niet de oorzaak van de instroom van Polen Bulgaren en anderszins oud Oostblok bewoners die hier voor minder dan het minimumloon 60 uur per week werken? En deed de heer Bolkenstein dat niet om zijn vriendjes van het VNO-NCW een dienst te bewijzen. En zo bood de val van de muur de ultieme kans om het Westerse sociale stelsel om zeep te helpen. Dat alles met het argument dat we een betere concurrentie positie op de wereldmarkt zouden bekleden. De uitverkoop Nederland is anders dan vele hier veronderstellen niet aan de PvdA maar aan dit heerschap en de aan hem gelieerde partij te wijten.
if-then | 30-07-11 | 11:47

Bolkestein mag over mij zeggen wat hij wil. Maar dat hij PVV-kiezers wegzet als werklozen met drugsverslaafde dochters is pure vuilspuiterij
Geert Wilders 5:58 PM Feb 17th 2011 via Twitter for BlackBerry

Bolkestein zit er stevig naast: niet de "bewuste" joden moeten emigreren maar die marokkanen die zich schuldig maken aan antisemitisme!
Geert Wilders 12:44 AM Dec 6th 2010 via Twitter for BlackBerry