Eurofiel

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Eurofiel
Iemand die de ziekelijke voorkeur heeft om keihard in de reet genaaid te worden door de Eurocraten uit Brussel en daarvoor zelfs maar wat graag wil betalen. Het liefst met onze belastingcenten.

Eurofilie is overduidelijk nóg erger dan pedofilie of het hebben van hosmo, want zo'n perverse viezerik naait iedereen, jong of oud, man of vrouw, glunderend in de reet. Dag in dag uit. Met zonder spuugje. Je kan ze meestal herkennen aan enorme buiken, vette nekken die over de stropdas heenflubberen en een glazige blik in de dode varkensoogjes.
ja en na de verkiezingen draaien ze al die beloftes gewoon weer terug, Ja toch meneer Rutte? u bent daar toch de specialist in. Eurofiel
vanna (gast) | 23-12-2016 | 13:44

Er gaan miljarden naar Italië vanuit Brussel omdat ze hun begroting niet op orde hebben en hun grenzen open stellen voor gelukzoekers. En deze eurofielen arresteren twee landgenoten voor een klein stukje steen? Italië gaat Griekenland achterna. Ik stem Geert volgend jaar!!!!
robert ramaekers (gast) 15-10-2016 | 17:31

In alles zakt Nederland steeds verder weg. Met dank aan dit incompetente kabinet van Eurofielen.
Pipo de Clown (gast) | 25-06-2013, 08:28

Ik heb een heel goed idee. Als we nu eens een eiland kopen. Zeg, bijvoorbeeld Cyprus. Dan verhuizen we dat hele vergadercircus uit zowel Brussel als Straatsburg naar Nicosia, en mogen alle eurofielen in heel Europa lekker daar gaan wonen. Kunnen ze lekker EU'tje spelen op hun eilandje, zonder dat ze ons - de normale mensen - ermee lastig vallen. Deal?
alexbl | 07-03-13 | 09:09

Dat doet het zogenaamde EUROfiel gedoe nou. Geen achting meer voor de volksliederen van je buren. Echt om te huilen zeg.
anouk, Lutjebroek | 08:26 | 31.07.12

De Eurofielen mogen wel gaan oppassen, het zal niet lang meer duren eer de bevolking in opstand komt en er een waar volksgericht zal worden aangericht.
neemjemoederindemali | 29-07-12 | 21:35

2.) Deelt u onze mening dat het krankzinnig is dat in een tijd van economische crisis, waarin Nederlandse burgers al keihard door u en uw Kunduz-vrienden gepakt worden, de ongekozen eurocraten in Brussel om nog meer geld vragen? Zo neen, waarom niet?

3.) Heeft u er lol in miljarden over balk te smijten naar corrupte zuid-europese landen en failliete banken en ook nog eens regeringsleider van een land te zijn dat de grootste netto-betaler van Europa is? Zo ja, realiseert u zich dat het lachen u snel zal vergaan?

4.) Wilt u als het gaat om de financiële bijdrage aan de EU de geschiedenisboekjes ingaan als een Thatcher of als een eurofiel? Indien als een Thatcher, bent u dan bereid met uw VVD-tasje op tafel te slaan en onze gehele financiële bijdrage aan de EU met vele miljarden extra te verlagen danwel geheel te stoppen en het daarmee bespaarde geld te gebruiken om de lasten van de Nederlandse burgers te verlagen?
Vragen van de leden Wilders en Bontes (beiden PVV) aan de Minister-President, Minister van Algemene Zaken en de Staatssecretaris van Buitenlandse Zaken, 12:13 26 juli 2012, PVV site

Kan er één Eurofiel mij vertellen wat het voordeel is om in de EU te blijven, behalve een hoop gezwets over het feit dat de landen van de EU elkaar economisch gezien 'nodig' zouden hebben?! Tot nu toe gaat het economisch TOTAAL bergafwaarts met ons eens zo welvarend land! Dus met ONS! Ook mag men een wet in het leven roepen die het mogelijk maakt leugenachtige politici onmiddellijk te ontslaan bij de EERSTE leugen, beginned bij De Jager; wij zouden ONS geld toch terug krijgen van Griekenland, hé De Jager?!
ikke, Den Haag | 13:36 | 22.07.12

PVV zal zich nooit door eurofielen als eurocommissaris Olli Rehn onder druk laten zetten wat de man ook rondtoetert. #aufwiedersehen
Geert Wilders 7:36 AM Feb 3rd 2012 via Twitter for BlackBerry