Dubbele loyaliteit

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Dubbele loyaliteit: de kernvraag als het komt op de samenhang tussen dubbele nationaliteit en loyaliteit. Een dubbele loyaliteit bestaat in wezen niet: je kunt geen twee heren dienen. Iemand kan best een dubbele standaard of een dubbele agenda hebben, maar als het op loyaliteit aankomt, zal men als het puntje bij het paaltje komt altijd kiezen voor de eigen soort, oftewel de belangen van je geboortedorp, de cultuur van je moeder, of de religie van je vader. Want je bloedverwanten tellen zwaarder dan een leuke, goedbetaalde baan, ook als dat een staatssecretariaat is.

Met de benoeming van een Marokkaan/Nederlander en een Turkse/Nederlandse tot staatssecretaris, heeft de PvdA weer eens laten zien hoe diep zij het Volk minacht.

Joden kunnen wel een dubbele loyaliteit hebben, net als de mensen die opkomen voor Israël; mensen zoals Geert. Dat komt omdat Israël onze eerste verdedigingslinie is in de strijd tegen de islamisering.
Geen figuren met dubbele nationaliteit en loyaliteit in ons Nederlands parlement meer! #exitkuzu https://twitter.com/NUnl/status/773462029478887424
Geert Wilders 6:15 PM 8 Sep 2016 via Twitter

t Voornaamste is dat lieden in de politiek beslist geen dubbele pas mogen hebben.Bewezen dat men meestal ook een dubbele agenda heeft.Albayrak in haar vorige functie.Zij moest beslissen over minstens 24000 asielzoeker enz,die vrijwel allemaal de zelfde religie hebben als Albayrak.Nu kan je me niet wijs maken dat je dan niet met dubbele agenda werkt.Daarom het Generaal Pardon.2400 honderd uitgeprocedeerden die zij aan de achterdeur,zonder medeweten van mensen die daar over gingen,ook Ned pas en verblijfsverg schonken
Koekie Toe, rotterdam | 13:05 | 02.05.11

Je kunt maar 1 heer dienen en met meerdere paspoorten ben gemakkelijker chantabel. Mensen met meerdere paspoorten zwaaien dan ook met het paspoort wat hen op dat moment het beste uit komt. Een zeer ongewenste situatie, want wat heb je op dat moment te verbergen?
Janny, Emmen | 11:52 | 02.05.11