Dubbele nationaliteit

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Buitenlanders die van de Linkse Kerk gratis een Nederlands paspoort erbij hebben gekregen, om zo sneller in aanmerking te kunnen komen voor een extra uitkering. Het hebben van een dubbele nationaliteit leidt ook onvermijdelijk tot het probleem van een dubbele loyaliteit.
Weg met de dubbele nationaliteit. En stemrecht alleen nog voor mensen die alléén Nederlander zijn! Dit is ons land. [1]
Geert Wilders 6:43 AM 7 Apr 2018 via Twitter

Het zijn er veel meer en Nederland is ook gestopt met registreren van een dubbele nationaliteit, zodat er straks bijvoorbeeld geen allochtonen crimicijfers meer zijn, maar alleen maar autochtonen crimicijfers, zo hou je je land voor de gek en ga je het mocroprobleem uit de weg. Ik denk zelf echt dat er 3 a 4 miljoen buitenlanders in Nederland rondlopen, je ziet niks anders meer op straat.
Patje2011 | 28-08-16 | 10:42

Ik pleit er al jaren voor om geen mensen met een dubbele nationaliteit toe te laten in een politieke partij of directeur laten worden van het coa. Laat Dibi samen met die ex coa directeur voorgoed verdwijnen naar hun thuisland Turkije.
Andre, Zeeland | 17:32 | 17.05.12

PVV fel tegen niet meer registreren dubbele nationaliteit. Van groot belang voor bestrijding fraude, denaturalisatie criminelen etc etc
Geert Wilders 10:02 AM Dec 1st 2011 via Twitter for Blackberry

Dubbele nationaliteit geen bezwaar voor Nederlandse Defensie Academie: http://t.co/CLxupTR Staatsgeheimen direct naar Wikileaks?
Marcel de Graaf 1:07 AM Jul 1st 2011 via Tweet Button

Het voordeel van dubbele paspoorten is dat degenen dan van 2 walletjes eten en wel uitkeringsgeld uit 2 landen: de Nederlandse paspoort voor Nederlandse uitkeringen en de 2e paspoort voor de 2e extra uitkering.Dit moet tegen gehouden worden
diederick, Leiden | 12:36 | 02.05.11

Makkelijk zat toch, een dubbel paspoort, dan heb je geen recht op AOW, WW Bijstand Ziektenkosten helemaal nikls nadda noppes. Alleen als je een paspoort heb ( Nederlands ) dan heb je rechten . Moeten wij blijven betalen voor dat zooitje uitvreters?
Henk, Grootebroek | 12:01 | 02.05.11

Ja ik ben tegen een dubbele nationaliteit. Ik vind dat het tijd word dat dat buitenlanders geen Nederlandse nationaliteit meer aan kunnen nemen. Pas als ze 10 jaar onafgebroken gewoond(dus ook geen vakantie naar vaderland) en gewerkt hebben en geen enkel strafbaar feit hebben gepleegd dan mag het. Maar zodra men iets strafbaars begaat hoe klein ook Nederlanderschap en pasppoort afpakken en terug naar land van herkomst en er nooit meer in. Voor asielzoekers moet er nooit geen Nederlandersschap gegeven!
M, R | 11:24 | 02.05.11

Waar het eigenlijk op neerkomt, is dat de meerderheid van de Nederlanders wil dat allochtonen met een dubbele nationaliteit het land verlaten. Ruim 1 miljoen allochtonen minder betekent een zeer hoge daling van de criminaliteit en bespaart de Nederlandse staat miljarden op jaarbasis.
M. Stam, Cambrils Spanje | 11:11 | 02.05.11

We weten allemaal dat dit tuig in de meeste gevallen een tweede paspoort heeft. Dit maakt het heel eenvoudig: simpelweg het Nederlandse afnemen! Blijkbaar zijn ze het Nederlanderschap niet waard en moet de regering van het oorspronkelijke paspoort zich maar eens gaan ontfermen over deze zeer agressieve criminele jongetjes.
Rudolf, Medemblik | 10:17 | 02.05.11

Gewoon de dubbele nationaliteit afschaffen en diegenen die voor het Marokkaans staatsburgerschap kiezen een verblijfsvergunning geven voor ten hoogste vijf jaar. Dan komt alles goed.
harbi | 31-03-11 | 11:27

Moet je er eens een paar hun Nederlandse nationaliteit afpakken en terugsturen... Kunnen ze opeens wel van die Marokaanse nationaliteit af en vlug ook.
Peter, Nieuwegein | 15:17 | 09.11.10

Niet-westerse allochtonen met een dubbele nationaliteit, die zich schuldig maken aan misdaad, zoals die vele Marokkaanse straatterroristen die grote delen van Nederland onveilig maken, die moeten hun Nederlandse paspoort inleveren en gaan het land uit.
Geert Wilders, Zendtijd voor politieke partijen PVV, 10 februari 2008

Zolang de beoogd PvdA-staatssecretarissen Ahmed Aboutaleb en Nebahat Albayrak een dubbele nationaliteit hebben, mogen ze niet toetreden tot het nieuwe kabinet. Dat vindt Geert Wilders. "Een minister of staatssecretaris kan geen twee petten op hebben." Wilders vindt het principieel onjuist dat bewindslieden een dubbele nationaliteit hebben, zegt hij tegen Elsevier.nl.
Geert Wilders, website Elsevier 15 februari 2007