Categorie:Bedrijven: verschil tussen versies

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
 
Regel 6: Regel 6:
 
----
 
----
  
 +
 +
''Wat zou het een mooi gebaar zijn als supermarkten nu een dikke bonus uitkeren aan alle vakkenvullers en magazijnwerkers die ons hamstergekke land deze week op de been hebben gehouden. #ennukappen #hamsterschaamte #weeslief''<br />
 +
'''[https://twitter.com/RobJetten/status/1242174555684327429 @RobJetten 8:41 PM 23 Mar 2020 via Twitter]'''
  
 
''Ik doe geen zaken meer met moslims sinds ik een paar keer opgelicht ben. Heb het dus wel een kans gegeven. Het ging om een auto. Bovendien kotsmisselijk geworden van een Turkse pizza.''<br />
 
''Ik doe geen zaken meer met moslims sinds ik een paar keer opgelicht ben. Heb het dus wel een kans gegeven. Het ging om een auto. Bovendien kotsmisselijk geworden van een Turkse pizza.''<br />

Huidige versie van 24 mrt 2020 om 09:12

Bedrijven zijn gewoon hoeren die geen tyfus geven om de maatschappij en haar opvattingen. Men is alleen maar uit op zaken als maximale winst, maximale aandeelhouderswaarde, en ga zo maar door.

Wanneert dat Geert het hier ooit voor het zeggen krijgt, duurt het nog geen 5 minuten voor de IKEA een bordje op de deur hangt: "Verboden voor Marokkanen". En zo hoort het ook.
Wat zou het een mooi gebaar zijn als supermarkten nu een dikke bonus uitkeren aan alle vakkenvullers en magazijnwerkers die ons hamstergekke land deze week op de been hebben gehouden. #ennukappen #hamsterschaamte #weeslief
@RobJetten 8:41 PM 23 Mar 2020 via Twitter

Ik doe geen zaken meer met moslims sinds ik een paar keer opgelicht ben. Heb het dus wel een kans gegeven. Het ging om een auto. Bovendien kotsmisselijk geworden van een Turkse pizza.
King of the Oneliner | 20-01-20 | 13:58

Apple is in staat heel Turkije te kopen en het daarna in de vuilbak te flikkeren en er nog niet eens last van te hebben.
Lt-Kol Kilgore | 14-08-18 | 16:32

Steek alles wat leuk is maar in Regelnederland niet mag zonder vergunning in een Islam jasje, en je kunt alles! Wiethok in een Moskee, Trance feesten met Islam feest titel en posters is gratis boeteloos parkeren, Cafe Achmed beginnen, Hotel de Vluchteling, waarom gebruiken wij Nederlanders hun voordelen niet? We hebben toch van nature de handelsgeest?
CarloCarpacio | 18-06-18 | 20:19

Inderdaad. Gewoon gebruik van maken. Produceer & lever alle producten nodig voor islamisering. Zij arm, jij rijk. Dan heel langzaam pas je je producten aan, zodat ze binnen jouw eigen kader vallen. Voor je het weet loopt iedereen met Delfts Blauwe hoofddoekjes, want mode. Vervolgens klein kruisje erop en iedereen is weer blij. En jij schatjehemeltje rijk. =VOC mentaliteit
Anijsblokje | 05-03-13 | 14:38

Ik boycot zoveel mogelijk zelfislamiserende bedrijven. Na de HEMA en de AH nu dus ook Walibi, voorzover ik daar misschien met mijn neefje een keer naartoe zou gaan. Verder ben ik ook meteen bij het Zilveren Kruis weggegaan toen allochtonen op onze kosten in hun land van herkomst mochten revalideren. Een snackbar met 'halal' erop mijd ik als de pest. Als ik kennelijk niet tot de doelgroep behoor dan bekijken ze het maar. Voorlopig zijn er nog zat alternatieven.
Vindefin | 24-12-12 | 15:17

Walibi wordt Halibi. Kudtmoslims. Als fatsoenlijk Nederlander kom je daar dus niet meer. Kwam er toch al niet, maar dit terzijde. Ik wil ook niet meer geholpen worden door doekjes bij de supermarkt. Religie in de supermarkt. De krankzinnigheid ten top. De Hema is ook al verdacht. De Vomar op eerste kerstdag geopend. Enfin, je bent stekeblind als je niet ziet wat er gebeurd in NL.
tering! | 24-12-12 | 09:22

Wat een klinklare onzin! Als moslims al zaken doen, dan is dat met andere moslims om het geld vooral binnen de eigen gelederen te houden en zoveel als mogelijk geld via slinkse wegen naar het thuisland te lozen. Criminelen zijn het, het wordt hoog tijd dat de FIOD een onderzoek start.
Peter, Beverwijk | 17:41 | 06.12.10

[…] ook ik ga vanaf nu zeer selectief winkelen. Waar de kopvodden achter de kassa zitten verdwijn ik gelijk uit de zaak. Ik wens niet geconfronteerd te worden met een hoofddoek wat aangeeft dat ze lak hebben aan onze christelijk humanistische samenleving!
Tom Hendrix | 30 november 2012 | 21:28

Ondercategorieën

Deze categorie bevat de volgende ondercategorie.

Pagina’s in categorie "Bedrijven"

Deze categorie bevat de volgende 15 pagina’s, van in totaal 15.