Bio-industrie

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Bio-industrie
Auschwitz van de dieren.

De bio-industrie is een landbouwsector waarin huisdieren waarvan het vlees voor consumptie geschikt is, op zeer inhumane maar ook goedkope wijze worden verbouwd. Het is uiteraard niet meer van deze tijd om dieren te behandelen als producten, we leven tenslotte in de 21e eeuw. Kiloknallers dienen dan ook gewoon uit de Aldi te komen en niet meer uit dergelijke concentratiekampen voor koeien.

Oorspronkelijk leek deze misstand gekaapt te zijn door de biobendes Milieudefensie en de PvdD, maar die doen nu eenmaal niets anders dan spandoekjes heen en weer zwaaien en Pim doodschieten. Met name Dion Graus van de PVV trekt zich het lot van deze beesten (de dieren dus, niet de biobendes) aan en probeert deze sector dan ook daadkrachtig aan te pakken.
Bio-industrie is vergelijkbaar met de holocaust, met het verschil dat joden geen eieren leggen of melk geven.
Bakito | 10-08-18 | 11:27'

Bio-industrie is het gevolg van overbevolking. Die tegen de bio-industrie is moet ook vóór maatregelen tegen bevolkingsgroei zijn zoals gesloten grenzen en een harde aanpak van grote gezinnen (extra belasting). Als we hier met minder mensen wonen zal biologische landbouw vanzelfsprekend zijn, met de huidige bevolkingsdichtheid is het niet reëel.
lauwebal | 23-04-12 | 23:00

Beter voor de gezondheid om geen vlees meer te eten, het is helemaal volgepompt met anti biotica en andere chemische vuiligheid, dit allemaal in opdracht van de pharmaceutische industrie die op dit gebied ook graag een vinger in de pap heeft om hun troep ten gelde te maken, dit weliswaar ten koste van de kwaliteit van onze voeding, maar als we totaal vervuild zijn van binnen en kanker krijgen dan heeft de pharmaceut daar ook wel weer iets voor waar hij zijn zakken aan vult,er zit 3000% winst op een chemokuur.
tante bebbe, de wereld | 08:51 | 13.01.12

als ik hier lees lijkt het er op of dat onderzoek van Diederik Stapel toch waar is: wat een agressie lees ik hier door al die kiloknaller-etende vleeseters. Die niks geven om het onnoemelijke leed wat de bio-industrie dieren moeten ondergaan. Egoïsme ten top!
es, den haag | 18:30 | 12.01.12

De grootste dierenkwellingen vinden namelijk plaats omdat mensen zo nodig dierenlijken moeten kanen. Daarvoor worden dieren gemarteld( geen daglicht zien, respectloos vervoer, beledigende respectloze oormerken, nageslacht wordt vrijwel altijd direct gesepareerd) , verkracht ( zowel de mannelijke als de vrouwelijke dieren worden verkracht tbv k.i. ) en afgeslacht. Eet U smakelijk?
pring 30/04/11 22:28