4 mei

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Op 4 mei herdenken wij de slachtoffers van het (nationaal) socialisme. Het eerste slachtoffer is de waarheid: de Linkse Kerk liegt en draait en zegt dat juist rechts die doden op zijn geweten heeft. Abject! Infaam! Verder zijn alleen Joden de slachtoffers geweest. Zij en zij alleen. Toen, nu, en voor altijd. Elke vorm van "nuance" is linkse geschiedsvervalsing.

Andere gevallenen herdenken is antisemitisme; je kunt dan net zo goed meteen Eichmann herdenken. Dus om acht uur 's avonds gewoon twee minuten je smoel houden en vooral niet aan Duitsers denken!

Geert weet dit natuurlijk ook, en heeft deze herdenking daarom in het partijprogramma van de PVV opgenomen: "Op 4 mei gedenken wij de slachtoffers van het (nationaal) socialisme. Op 5 mei vieren wij onze bevrijding. Dat blijft zo. 5 Mei wordt weer een jaarlijkse landelijke vrije dag." (pagina 35)
Vandaag herdenken we de Joodse slachtoffers maar ook de Arabische gastarbeiders die na de oorlog dit land kwamen opbouwen en vaak vergeten worden op deze dag. Iedereen weet dat dit nooit meer mag gebeuren in de wereld #dodenherdenking #4mei https://pbs.twimg.com/media/E0j4f2oXoAIDWTQ?format=jpg&name=small
@isabellakort Isabella Kortuna (Bij1-stemmer, red.) 7:31 PM May 4, 2021 via Twitter for iPhone

En wanneer herdenken we de doden bij de slag van Waterloo, of de slag bij Hastings in 1066? Maar ja daar waren geen Joden bij.
peter de groote | 27-01-20 | 15:45

Overigens, ook geen 4 mei voor mij. Het is verworden tot een soort emo-porno waarbij degenen die de nazi's van nu, IS, bewapenen (nee hoor, echt alleen de gematigde rebellen. natuurlijk) met gladgestreken smoel "nooit meer" staan te declameren. Weet je wat, ga nog even wat samenwerken met Erdogan terwijl ie de Koerden uitmoordt. Of organiseer nog een oorlogje onder het mom van EU uitbreiding (Oekraïne) danwel democratie brengen (half noord Afrika). Echt, bij zo'n 4 mei herdenking is 1 emmer onvoldoende.
TheEgg | 24-04-18 | 10:15

Daarom wil ik geen linkse politici zien tijdens het kranslegging. Zij zijn de massa importers van antisemitisme en iedereen die ze waarschuwt heeft is door hun telkens monddood gemaakt. Het is beter als ze thuis blijven. Daar kunnen ze schilderen met vingerverf, de memoirs van Che of Stalin te lezen, of zoiets.
letters_of_cijfers | 22-04-18 | 22:45

Herdenken we ook meteen alle doden die door Marokkaanse, Turkse en andere islamitische mensen met een migratie achtergrond zijn gevallen? Alles binnen het kader van niet discrimineren, inclusiviteit en het betrekken van de multikleurturele samenbeving? De islam is toch ook in een soort van oorlog gewikkeld met ons tenslotte.
Premier Trutte | 06-04-18 | 20:47

Wat zijn jullie stil. is er iemand dood ofzo?
Annabel Nanninga 8:01 PM May 04th 2012 via TweetDeck

Stop met de 4 mei poppenkast.Hier verblijven ook mensen in kampen die geestelijk gemartelt worden.Vroeger hadden we 1 hitler nu zijn het er velen in de wereld.Onschuldige mensen die voor een paar euro,s vermoord worden in ons land.Mensen die homo,s in elkaar slaan en kleine kinderen verkrachten en ga maar door zo.Dus stop dat theater gedoe op de dam.
mieke, haarlem | 09:49 | 03.05.12

Volgend jaar schaffen ze de herdekking van de Joden af..let maar op met die linkse clubjes..
Think Twice, Den Haag | 08:17 | 03.05.12

Straks gaat de kleinzoon van een SS'er nog een krans leggen op de Dam! O, wacht...
Wayne Schlegel | 26-04-12 | 13:57

dodenherdenking HOORT toe aan zij die gestorven zijn om nederland te bevrijden geen enkele andere reden en de pvv is opgestaan om nederland te bevrijden!!alleen de oorlogs doden zijn voor niets gestorven want WAAR is het vrije nederland??? laat de pvv niet in de kou staan zij zijn er om ons te bevrijden van alles waar we niet om gevraagd hebben
anneke, zoetermeer | 19:05 | 05.05.11

Wat is Geert Wilders een dappere man, klasse dat hij er bij is. Maar eigenlijk is GW ook een van de weinige hoogwaardigheidbekleders die het recht hebben bij deze herdenking te zijn, alle anderen zijn landverraders en te laf zich te verzetten tegen een ideologie die vele malen gruwelijker zal uitpakken dan het communisme en het nationaal-socialisme bij elkaar.
mijn zus | 05-05-11 | 00:14

Ik ben een PVV stemmer en geen facist, mijn vader is ook een W2 slachtoffer, ik herdenk mijn vader en familieleden en alle slachtoffers die voor onse vrijheid hebben gevochten in alle stilte, en nu zegt een nono van de P.v.d.A dat de PVV niet welkom mag zijn bij de dodenherdenking, dat is de reinste dicriminatie tegen alle PVV stemmers.
Willo, Oudkarspel | 23:21 | 03.05.11

De PVV is een waarschuwend baken voor een proces van sluipende overheersing en past zo goed bij 4 mei. En het trekt zich het lot van de joden aan, hetgeen daar ook goed bij past. Dat het mede een Israëlische agenda voert, is dan weer niet zo kies, maar over het geheel genomen past de PVV zo beter bij de geest van het verzet en de idealen van de verzetsstrijders dan de PvdA.. Net als de PVV en anderen heeft ook de PvdA aan reframen gedaan, waardoor het onbekommerd, zonder schaamte, kan herdenken.
J.J. van der Gulik, 03/05/11 10:40

Morgen naar de Nationale Herdenking op de Dam. Zal daar met trots de PVV representeren en hoop dat veel andere PVV-ers dat ook gaan doen!
Geert Wilders 9:41 AM May 3rd 2011 via Twitter for BlackBerry

De herdenking moet blijven, maar koningshuis kunnen we wel schrappen! Dat Beatrix het liefst wegrent bij deze herdenking bleek verleden jaar al toen onze damschreeuwer even verbaal los ging! En natuurlijk had Beatrix met een foute Duitse SS-vader en een iets minder foute Duitse man geen zin om ieder jaar in het openbaar te worden geconfronteerd met het oorlogsverleden van haar foute familieleden en hun vlucht naar het buitenland!
Prins Pils | 27-04-11 | 11:51