Theo Hiddema

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Theo Hiddema is een voormalig topadvocaat die zijn succesvolle baan heeft opgezegd om Nederland te redden vanuit de politiek. Hij is de tweede man van Forum voor Democratie, want de eerste man is natuurlijk Thierry Baudet. Omdat hij zo goed is noemt ons soort mensen hem ook wel de Hiddemeister.

Hiddema komt uit een gezin van hardwerkende Friese boeren die hem van jongs af aan de liefde voor het Joodse volk hebben bijgebracht. De familie Hiddema was vroeger lid van de NSB, maar dat was omdat dat gewoon zo ging in die tijd. Hij weet nog hoe bang zijn ouders waren dat Israël bij de oorlogen van 1956 en 1967 van de kaart zou worden geveegd. Voor je het weet komen al die joden alsnog weer terug naar Europa. Dan begint het hele gezeik weer opnieuw.

Theo was ook de advocaat van Florrie Rost van Tonningen, iemand die fout in de oorlog was en ook na de oorlog trouw op de PvdA bleef stemmen. Theo stapt daar overheen, ziet de mens achter de nazi, en strijkt over zijn hart.

Dat de Hiddemeister helemaal geen nazi is blijkt uit het feit dat hij aftrad als kamerlid en zijn lidmaatschap van het FVD opzegde vanwege de nazi-sympathieën van andere FVD'ers. Inmiddels zit hij in de Eerste Kamer voor de FVD.Ik vind het nogsteeds walgelijk hoe er met man en macht geprobeerd is om die partij volledig te slopen door het media- en het partijkartel. Alleen maar omdat er eindelijk politici waren die met ijzersterke punten kwamen, vooral rondom linkse themas zoals de klimaathysterie, en niet terugdeinsden voor de linkse moraalpolitie. Dat moest natuurlijk in de kiem gesmoord worden. Gelukkig hadden ze allemaal het nakijken toen bleek dat ze toch de meeste winst tijdens de verkiezingen hadden behaalt en nu is de hiddemeister god zij dank ook weer terug!
GiletJaune|10-04-2021|19:42


Vernieling ,geweld, hysterisch slachtoffergekrijs,o-zo betrokken grimassen van in leed zwelgende npo presentatoren , blijft er zo in dit land nog ruimte voor de witman die onbekommerd aan het leven vreugde wil ontlenen ook in de omgang met andersgekleurden?
Theo Hiddema on Twitter| 12 Jun 2020 | 12:23 am [1]


Ik heb zes jaar gewerkt bij een patroon die slachtoffer was van echt antisemitisme en een fijne antenne had voor mensen met die tendensen: Max Moszkowicz senior. Ik weet nog hoe bang mijn ouders waren dat Israël bij de oorlogen van 1956 en 1967 van de kaart zou worden geveegd. Liefde voor het Joodse volk is mij met de paplepel ingegoten. Als FVD hebben we alle moties gesteund die het Israëlische belang raakten.
Theo Hiddema|24-12-2020