The A-Team: verschil tussen versies

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
 
(8 tussenliggende versies door 2 gebruikers niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
The A-Team is een televisieserie uit de jaren tachtig. De serie gaat over een 3 blanken en een [[neger]] die in hun busje dwars door Amerika trekken. Onderweg helpen ze onderdrukte mensen in hun strijd tegen rijke criminelen en onderdrukkers. Kenmerkend voor de serie was de unieke combinatie van humor, stripachtige actie en jongensboekachtig avontuur. The A-Team was een succes en trok wereldwijd een miljoenenpubliek. Vandaag de dag wordt The A-Team nog vaak op tv herhaald. Omdat de serie destijds vooral kinderen van onder de 10 jaar aansprak, wordt het nu vooral gerekend tot jeugdsentiment. Ook zijn er vele A-Team fanclubs opgericht en heeft de serie een zekere cultstatus. De serie is in Nederland door de TROS uitgezonden en wordt nu herhaald door de campingzender SBS6. Als je vrouw Niet naar de serie wil kijken, en jij wel. dan sla je haar verrot, gewoon omdat het kan.
+
''The A-Team'' is een televisieserie uit de jaren tachtig van het vorig millennium. De serie gaat over drie blanken en een [[neger]] die in hun busje dwars door [[Amerika]] trekken. Onderweg helpen deze oud-militairen onderdrukte mensen in hun strijd tegen [[rijk]]e [[criminelen]] en onderdrukkers. Kenmerkend voor de serie was de unieke combinatie van [[humor]], stripachtige actie en jongensboekachtig avontuur.
  
Opmerkelijk is dat de serie destijds veel controverse opriep, vanwege het vermeende geweldsgehalte en pro-militaire karakter. Vandaag de dag blijkt dat allemaal best mee te vallen: ondanks de ontelbare explosies, stunts, kogelregens en vuistgevechten, valt in de gehele serie slechts één zichtbare dode en vloeit er zelden bloed. Behalve dan thuis op de bank.
+
The A-Team was een succes en trok wereldwijd een miljoenenpubliek. Vandaag de dag wordt The A-Team nog vaak op TV herhaald. Omdat de serie destijds vooral kinderen van onder de 10 jaar aansprak, wordt het nu vooral gerekend tot jeugdsentiment. Ook zijn er vele A-Team fanclubs opgericht en heeft de serie een zekere cultstatus. De serie is in [[Nederland]] door de [[TROS]] uitgezonden en wordt nu herhaald door de [[camping]]zender [[SBS6]]. Als je vrouw of je vriendin niet naar de serie wil kijken en jij wel, dan sla je haar verrot, gewoon omdat het kan.
 +
 
 +
Opmerkelijk is dat de serie destijds veel controverse opriep, vanwege het vermeende geweldsgehalte en pro-militaire karakter. Vandaag de dag blijkt dat allemaal best mee te vallen. Ondanks de ontelbare explosies, stunts, kogelregens en vuistgevechten, valt in de gehele serie slechts één zichtbare dode en vloeit er zelden bloed. Behalve dan thuis op de bank.
 +
 +
 
 +
[[categorie:televisieprogramma's]]
 +
 
 +
 
 +
----
 +
 
 +
 
 +
''Je kunt echt nog beter een aflevering van The A-Team kijken. Ja, zelfs 1 uit het laatste seizoen en zelfs nadat je ook die aflevering al 10 keer eerder gezien hebt.''<br />
 +
'''TisNieZoMoeilijk | 13-08-12 | 15:32'''
 +
 
 +
''Falen op hoog niveau is bij ons gewoon winnen... Ik begin steeds meer zin te krijgen om een soort A-team op te richten die dit soort gasten hinderlijk gaan stalken/irriteren tot al het gemeenschapsgeld terug in de kas zit.''<br />
 +
'''Frederik Vijf | 10-05-12 | 14:09'''

Huidige versie van 13 aug 2012 om 14:16

The A-Team is een televisieserie uit de jaren tachtig van het vorig millennium. De serie gaat over drie blanken en een neger die in hun busje dwars door Amerika trekken. Onderweg helpen deze oud-militairen onderdrukte mensen in hun strijd tegen rijke criminelen en onderdrukkers. Kenmerkend voor de serie was de unieke combinatie van humor, stripachtige actie en jongensboekachtig avontuur.

The A-Team was een succes en trok wereldwijd een miljoenenpubliek. Vandaag de dag wordt The A-Team nog vaak op TV herhaald. Omdat de serie destijds vooral kinderen van onder de 10 jaar aansprak, wordt het nu vooral gerekend tot jeugdsentiment. Ook zijn er vele A-Team fanclubs opgericht en heeft de serie een zekere cultstatus. De serie is in Nederland door de TROS uitgezonden en wordt nu herhaald door de campingzender SBS6. Als je vrouw of je vriendin niet naar de serie wil kijken en jij wel, dan sla je haar verrot, gewoon omdat het kan.

Opmerkelijk is dat de serie destijds veel controverse opriep, vanwege het vermeende geweldsgehalte en pro-militaire karakter. Vandaag de dag blijkt dat allemaal best mee te vallen. Ondanks de ontelbare explosies, stunts, kogelregens en vuistgevechten, valt in de gehele serie slechts één zichtbare dode en vloeit er zelden bloed. Behalve dan thuis op de bank.
Je kunt echt nog beter een aflevering van The A-Team kijken. Ja, zelfs 1 uit het laatste seizoen en zelfs nadat je ook die aflevering al 10 keer eerder gezien hebt.
TisNieZoMoeilijk | 13-08-12 | 15:32

Falen op hoog niveau is bij ons gewoon winnen... Ik begin steeds meer zin te krijgen om een soort A-team op te richten die dit soort gasten hinderlijk gaan stalken/irriteren tot al het gemeenschapsgeld terug in de kas zit.
Frederik Vijf | 10-05-12 | 14:09