Camping

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

De camping is de ideale vakantiebestemming om met de caravan naar toe te gaan. De bedoeling van de camping is je caravan te parkeren, een tentje op te zetten en vervolgens drie weken voor je tent op een klapstoeltje te zitten kaarten. Een kemping is niet compleet zonder barbecue en ontvangst van SBS6. Op zondag formule 1 kijken, wielrennen op de radio, beetje voetbal kijken; 's avonds lekker bacootje zuipen of zelf meegenomen bier van de Aldi. 's Nachts pissen we bij wijze van geintje tegen de tent van de buren, maar dat moet die kankerwaus natuurlijk niet bij jou tent flikken want dan hebtie een probleem.
Ja dat zijn die campings waar je met een gewoon vakantie geld niet meer kan staan En maar roepen ja maar dan heb je er dit bij dat bij maar dat moet allemaal betaald worden en dat geld is er voor de meeste mensen niet dus gewoon een persoonlijke lening nemen tot het niet meer kan misschien als je in eigen land blijft komt er subsidie op of camping aftrek met aftrek hebben we toch zo een goede ervaringen.zo maar een idee. Heeft de ANWB echt niks berter te bedenken.Kijk liever naar de brandstof prijzen.
joop, andelst | 21:14 | 14.01.12

Morregen. Daar gaan ze dan. Vanuit de motregen de zon tegemoet. Met liters water en piepers en de noodjerrycan. Na de Schlagers de jodelgalmen, naar de Griekse luiten toe en naar de raketmoskeeën achter de horizon. Gute Reise Leute.
Herman, Enkhuizen | 08:27 | 30.07.11