Straatterrorisme

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Straatterrorisme
De best mogelijke promotie voor de PVV. Bedankt voor het stemadvies, "jongeren"!
Jongeren gaan niet meer naar de kerk. Daar komt het door. Met de 12+ club, 16+ club of 18+ club, catechisatie, bijbelstudieavonden, jongerenavonden of werkvakanties werden ze wel bezig gehouden en werd er sociaal gedrag gekweekt. Nu dit allemaal is weggevallen hangen ze maar wat op straat te rotzooien zonder doel, moraal of levensovertuiging.
deoudererijperevrouw | 27-12-19 | 10:11

'Intimiderende jongeren'? Waarom wordt er niet gewoon man en paard genoemd hier? Profiterende luie asociale opvreters met twee paspoorten zijn het, niks meer en niks minder! Nog even en heel Nederland gaat het recht in eigen hand nemen...kan niet wachten!
-Pro-PVV!!! (gast) 21-09-2012, 18:36

misschien zien mensen nu in dat ze op PVV hadden moeten stemmen! Dan werden deze jongeren aangepakt!
-Stef (gast) 21-09-2012, 17:58

Stuur het leger nu eens niet naar afghanistan of irak maar laat ze beginnen met dit laffe tuig terug te begeleiden naar de zandbak waar ze zijn ontstaan.
-frank (gast) 21-09-2012, 17:41

In en in triest, dat het straattuig zoveel macht heeft. De politie staat hier machteloos tegenover want zij hebben vast instructies niet op te reden tegen allen die geen nederlandse achternaam heeft.
eindhovenaar, eindhoven | 09:12 | 04.09.12

Roetmoppen is wellicht wat érg plastisch uitgedrukt, maar zonder twijfel gaat het hier om allochtoontjes van islamitische herkomst (Noord-Afrikaans etc) danwel om Antilliaantjes. Dat soort gespuis woont in grote getale rond de Rozemarijndonk en terroriseren daar al járen de buurt. Niet voor niets zijn de Donken en Kreken een no-go-area sinds daar vanaf de jaren '90 asielzoekersgezinnen ingestopt zijn. Heerlijk he, die verrijkingen in ons land !
Arie (Spijkenisse) 13-06-2012 | 07:07, www.rijnmond.nl

Zo doen die gasten het al jaren, ze schelden je vrouw uit voor hoer en als je er iets van zegt slaan ze je in elkaar, dat hebben ze op onze kosten zo geleerd in de sportschool omdat ze mochten boksen in plaats van werken. Uiteraard met behoud van uitkering. Natuurlijk hadden we ze graag wat langer in ons midden gehouden maar helaas zijn ze nu gezien terwijl ze in een van de 10 groene Peugeots zijn gestapt die met dat kenteken beginnen en heeft de politie de grootste moeite om de arrestatie uit te stellen. Helaas!
Jan, Venlo | 10:07 | 09.05.12

Dit gajes is bij de politie bekend, die mogen niets doen, pas als het kalf verzopen is. De politie maar schermen dat het veiligheidsgevoel op straat is toegenomen. Het tegendeel is waar, men durft voor represailles door dit tuig geen aangifte te doen. Zij sturen anderen in crime om bv je auto te bekrassen en intimiderende kreten te slaken. Het zijn lieden met een andere cultuur, dat zal altijd een probleem blijven. Kijk gisterenavond naar die mevrouw die maar door bleef schreeuwen om de waarheid niet te horen.
Piet, zeeland | 10:01 | 09.05.12

Je bent eigenlijk ook helemaal gek als je in Nederland nog winkelier wil zijn. Je suf werken voor de belastingen en de huur en om de zoveel tijd een overval. . En als je de deur gesloten houdt voor dit soort typetjes dan staat binnen 3 kwartier het CIDI/MDI/whatever voor je deur. Want dan weten ze je wel snel te vinden wegens discriminatie. Dat is het enige misdrijf dat nog serieus genomen wordt in Nederland.
du Roi Soleil | 27-04-12 | 20:22

Volgens haatboek koran is het nog beter als je steelt van de ongelovigen! En laten veel islamitische straatterroristen en criminelen, die volgens de linkse kerk NIETS met de islam van doen hebben, zich hier nu keurig aan houden. Toeval?
Prins Pils | 10-04-12 | 11:32

Dit land kan zoveel beter. Je moet het capuchon dragende, kk en ipne roepende volk ALLES afnemen. De uitkering van hun ouders, hun kk coffeeshops, hun scooter, hun hangplek... We zijn hier veel te soft geworden. Als ouders hun kk kinderen niet opvoeden, moet de staat dat met straffe hand doen.
LJBrinkhorst | 02-04-12 | 13:05

hahahaha grappig hoor. Heb ooit zelf meegemaakt dat mijn oma werd overvallen door 3 licht getinte noordafrikaanse jongetjes van 15. Alleen had er een zijn rapport laten vallen bij de beroving. Ik kan U daarbij nog melden dat de politie er niet bij is geweest, een aantal familieleden hebben het rechtgezet om zo maar te spreken.
bob, almere | 13:21 | 26.01.12

Invalide vrouwen zijn natuurlijk haram en ze overhoop rijden met je scooter valt onder jihad. Mocht je bij die actie zelf stuk gaan, dan ben je een martelaar. Win win win situatie lijkt me zo.
Schreeuwmeeuw | 13-01-12 | 21:35

Moeten de cel in??? Lopen die beesten al die tijd los dan? Altijd zijn de ouderen de dupe. Ik zou zeggen; Straf + (plus) zoveel maanden extra achter de tralies als het slachtoffer oud is. Oudje 81 jaar, dan 81 maanden extra achter slot en grendel. De 2e maal opgepakt, dan het het land uit of blijvend opsluiten. We hoeven hier geen 'straatterreur'.
Giel uit, Tiel | 19:26 | 03.01.12

Alle moslims drinken echt wel hoor, zo serieus nemen ze dat punt niet. Zie in het uitgaansleven al die marokkaantjes allemaal aan het bier. Maar weet je wat die marokkanen, moslims dus, zo anders zijn dan blanke tokkies? Dat marokkaans tuig, klimt over schuttingen om tuin feestjes te verstieren, hoeken meisjes van 13 en 14 buiten westen. Vallen begrafenisstoeten lastig door op de auto te slaan en "joden” te roepen. Hoeken met zo'n 15 man een blanke in elkaar. Roven en stelen als de raven. Rijden mensen dood op hun scooter en geven dat ook de andere nog de schuld. Bedreigen ziekenhuis personeel. En uiten pure haat naar blanke, door ze onder te tuffen of kaffir uit te schelden of voor hoer zelfs.. Camera ploegen lynchen die gewoon op straat staan te filmen. Voorbeelden genoeg. Onder blanken heb je ook tokkie en crimineel gedrag. Maar onder dat slag volk wat netjes naar zo'n haattempel gaat elke zondag is het crimineel gedrag net iets anders... gewoon terroristisch te noemen.
Omega79 | 26-10-11 | 14:52

Marokkaans straattuig moet je ook gewoon zien als de gewapende tak van de PvdA, dan snap je opeens precies waar het om draait.
Reinaert | 09-08-11 | 11:53

Marokkaans straattuig moet geen karateles krijgen maar strenge straffen of nog beter: het land uit! Kamervragen: http://bit.ly/pURDN9
Geert Wilders 2:40 PM Aug 04th 2011 via Twitter for BlackBerry

2.) In hoeverre deelt de minister de visie van de PVV dat de ouders van minderjarige daders eventuele bijstand, zorgtoeslag en huurtoeslag dienen te verliezen bij herhaald straatterrorisme?
4.) Welke mogelijkheden ziet de minister om straatterroristen de inzet van politie op zichzelf mee te laten betalen?
Vragen van de leden Van Klaveren, Helder en Wilders (allen PVV) aan de minister van Binnenlandse Zaken en de minister van Veiligheid en Justitie over de aanhoudende ellende door Marokkaanse straatterroristen, 08:14 6 juli 2011, PVV site

straatterroristen land uitzetten,uithuisplaatsing,stopzeten bijstanduitkering etc,middelen genoeg maar politiek wil gewoon niet,alleen pvv,dus nieuwe verkiezingen
boelloo, wegermee | 15:34 | 24.06.11

Het zijn 3 marokkaanse verdachten,dit zijn ook van die straatschoffies geweest die hele buurten terroriseerden,eerst verzieken ze de boel en later willen ze aanslagen plegen,Nederland staat nog wat te wachten met die paar duizend PRINSJES die er in de rondte lopen,met dank aan de ouders en de PVDA die het gewoon zijn om de andere kant op te kijken.
respect, zaanstad | 19:31 | 07.01.11

Marokkanenterreur in alle steden in Nederland, die door policore politici laf worden afgedaan als zijnde "incidenten" zijn onderdeel van de strategie van het moslimbroedrschap. Het moslimbroederschap gebruikt deze criminele Marokkaanse straatterroristen als militair voetvolk om in naam van allah onze maatschappij te ontwrichten en daarmee een voedigingbodem te creeeren voor een toekomstige jhad tegen de autochtone bevolking. Alleen mensen die lijden aan hersenluiheid geloven nog dat hier sprake is van incidenten, edoch: "de som van vele gelijksoortige incidenten geeft een strategie weer!"
Prins Pils | 18-03-10 | 20:45

Ongelooflijk dat Marokkaanse relschoppers in Culemborg niet keihard worden aangepakt. Oppakken, opsluiten en uitzetten. Kabinet weer zwak.
Geert Wilders 3:49 PM Jan 4th 2010 via Twitterlerts

Aanleiding is een voorstel van de PVV om Marokkaanse probleemjongeren samen met hun ouders het land uit te zetten als ze een misdrijf plegen. Dat vinden de andere partijen discriminatie omdat er voor autochtonen geen soortgelijke regeling wordt voorgesteld.
RTL nieuws.nl over PVV-Kamerlid Fritsma, 3 december 2008

3.) Hoe is het mogelijk dat u kennelijk nog steeds niet in staat bent om Marokkaanse straatterroristen op te pakken en vast te zetten, zelfs als ze plunderend, stenen gooiend en mensen bedreigend door het leven gaan en daar ook foto's van zijn gemaakt?
7.) Erkent u eindelijk de noodzaak om volhardende Marokkaanse straatterroristen uit Nederland te verwijderen, inclusief de ouders als het minderjarigen betreft? Zo neen, waarom niet?
Vragen van het lid Fritsma (PVV) aan de minister voor Wonen, Wijken en Integratie, van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en van Justitie over het door Marokkanen plunderen van een supermarkt, 11:05 2 oktober 2008, PVV site

We hebben Marokkaanse jeugd die zich echt als barbaren gedragen: mensen vermoorden, mensen aanvallen, de meest verschrikkelijke dingen doen.
Geert Wilders in een interview met Glenn Beck (CNN 04:17-04:35), PVV site

"De tijd van pappen en nathouden moet nu echt over zijn. We raken ons land kwijt aan dit tuig, waarvan sommigen nauwelijks twee kratten hoog zijn", aldus de PVV-fractievoorzitter. […] "Als deze kinderen steeds weer in de fout gaan moeten de ouders maar mee de cel in. Als dat nog niet genoeg is moet de hele familie maar het land worden uitgeknikkerd door hen te denaturaliseren of de verblijfsvergunning te ontnemen."
"Wilders wil ouders veelplegers het land uit zetten", 16:56 8 september 2008, Geert Wilders in een interview met Nu.nl

Dus er is een verband tussen de islam en criminaliteit?
"Absoluut. De cijfers tonen dat aan. Een op de vijf Marokkaanse jongeren staat als verdachte bij de politie geregistreerd. Hun gedrag vloeit voort uit hun religie en cultuur. Je kunt dat niet los van elkaar zien. De paus had laatst volkomen gelijk: de islam is een gewelddadige religie. Islam betekent onderwerping en bekering van niet-moslims. Die interpretatie geldt in de huiskamers van die probleemjongeren, in de moskeeën. Het zit in die gemeenschap zelf."
"De paus heeft volkomen gelijk", , 00:00 7 oktober 2006, Geert Wilders in een interview met de Volkskrant