Stemwijzer

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Links instrument om meer kiezers te trekken (Maar niet zó! Behalve bij de allahchtone-stemmers, natuurlijk) voor de verkiezingen. Je moet 30 vragen beantwoorden en dan kom je altijd op D66 of GroenLinks uit. Ja, da-hag! Dat is vragen om moeilijkheden! Meer geschikt is de StomWijzer, die is tenminste duidelijk en draait niet om de hete brei heen. En bij de TegenStem Wijzer stem je precies omgekeerd als wat er uitkomt: op de PVV natuurlijk.
Stemwijzer nodig? Dan hoef je ook niet te stemmen.
Is dit nog nieuws? | 11-02-20 | 18:26

Beste mensen, gebruik de stemwijzer en maak Uw keuze, dit land glijd regelrecht naar de afgrond.
John, Kerkrade | 12:06 | 23.08.12

Dom geslijm om kiezers te winnen. Het gaat om het programma, zorg dat daar eens een keer wat dingen in staan, die het Nederlandse volk ook daadwerkelijk wil. De tijden dat de poltiek de dienst uit maakte wat goed voor ons is, is geheel voorbij. Je moet als kamerlid luisteren wat er leeft onder de (meerderheid van) de Nederlandse bevolking.
Harry, Rijswijk | 14:55 | 11.08.12

Totaal niet behoorlijk doorberekend door de "Kunduz" partijen, PVDA geeft ook nooit het Kwartje van Kok niet meer terug! Ja, werkend Nederland is bang geworden van jullie onbehoorlijk gedrag en gaan naar de stembus voor partijen die het WEL snappen! WIJ hebben ditmaal geen stemwijzer nodig, we zijn nu wijs genoeg.
Bloemenman1960, Hillegom | 18:40 | 06.06.12

wat een zieke mensen die zulke achterlijke filmpjes maken als je zo aan je stemmen moet komen om de pvv op zo een zieke wijze onderuit proberen te halen dan laat je je wel heel erg kennen. tegenstemwijzer ( jullie maken jezelf niet erg populair met deze zieke filmpjes Maar ja dat zegt wel weer meer over de andere partijen waar je dus zeker niet op moet stemmen!! Hier mee blijkt maar weer een ander zwart maken zodat ik er zelf beter van wordt. ZEG Nee stem P V V!!
Lookylook2010, YouTube commentaar, 17 februari 2011

"Wat is het verschil tussen het CDA en de PVV?"
"Ik vind het ook lekkerder om een kroketje te eten dan halalvlees, maar ik zet het niet in mijn verkiezingsprogramma."
Maxime Verhagen, NOS Nieuws, 15 februari 2011

Het belangrijkste is dat ik niet meer weet waar op te stemmen.VVD,ers waren bestuurleden bij de DSB.DNB wordt bemand door CDA,ers en VVD,ers en is absoluut ON betrouwbaar.De PVDA is links lullen rechts zakken vullen dus verraad aan de burgers...zeg het maar?WAAR kan iemand nog terecht die hard werkt zijn kinderen netjes heeft opgevoed en zich aan de regels houd.De rest zijn voor mij landverraders, die ondanks referenda, gewoon tegen de wil van het volk regeren.Kotsmisselijk wordt je ervan.Zie ter horst en jorritsma!
Wie het weet......., MAG het zeggen....... | 18:02 | 16.01.11

Schaamteloos stemadvies VNO-NCW bobo Wientjes (CDA-er) voor Pechtold en tegen PVV en SP. Wat een oerdomme elitaire engerd die Wientjes.
Geert Wilders 2:43 PM Dec 28th 2009 via Twitter for web