Oppositie

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Het deel van de minderheid dat de meerderheid niet openlijk gedoogt.
de PVV IN DE OPPOZITIE let op deze uitwassen gaan aan de kaak gesteld worden, en niet zo zuinig ook
-hollander (gast) 21-09-2012, 16:45

Het kabinet heeft gelijk. De oppositie wil bepalen wat het kabinet wel mag en niet mag. Nu zij alleen op de winkel mogen passen kunnen de anti militairisten zoals ik de oppositie noem geen beslissingen afdwingen. Ik begrijp wel dat de linkse rakkers het graag anders zien, maar regels zjn regels. Daarom hoop ik dat de kiezer goed nadenkt 12 september. We zouden weleens van de regen in de drup kunnen komen. En het zou de hardwerkende burger weleens meer kunnen kosten als nu, wanneer we weer aan het knuffelen slaan!
Patriot, Oosterbeek | 20:53 | 04.07.12

Oppositie in moeilijke fase!
Geert Wilders 1:57 PM Mar 29th 2012 via Twitter for BlackBerry

Maar ja de linkse oppositie is ook zo gretig om ieder incident aan te pakken in de hoop dat ze ook eens een keer scoren. Als je Cohen ziet met zijn vriendenclubje? Hij staat van plezier in zijn handjes te klappen bij de gedachte dat hij samen met Roemer en Sap weer een beetje meetelt. De man heeft de PVDA naar het minste zetel- aantal sinds de oprichting "geleid". En hij wil zelfs de christen-unie erbij trekken om in beeld te komen. Ben je dan de weg kwijt als "ras"socialist of hoe zit het. De PVV is al groot.
P.Van der V., Schiedam | 15:46 | 15.01.12

PvdA: roer om mbt harde aanpak allochtonen. Reden: kabinet is zo goed bezig. Met zo'n oppositie heb je geen vrienden nodig! #gedoogpartner2
Geert Wilders 9:08 AM July 29th 2011 via Twitter for BlackBerry