Norwin

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Norwin, Oslocaust
Linksigen die een politiek voordeeltje proberen te halen uit de massamoord door de psychische gek Anders Behring Breivik. Alles voor een zeteltje. Ranzig!

De linkse propagandamachine draait weer op volle toeren, hoor. Nu er toevallig eens een horrornoor een terreurdaad heeft verricht, pakt men dit gretig aan om tegen wijlen Pim Fortuyn en Wilders te ageren. De eerste is al door links vermoord, en de laatste heeft deze daad via Twitter scherp veroordeeld. Wat had Geert dan nog meer moeten doen? Een boeketje sturen?

Hoeveel terreurdaden heeft het moslimfundamentalisme trouwens gepleegd in de afgelopen decennia? Dit cijfer steekt schril af tegen deze ene tragische gebeurtenis in Oslo. Met Wilders heeft dit incident ook niks te maken en het is schandalig om te proberen daar munt uit te slaan.

Het is om te schrikken hoe mensen met een andere mening dan die van Wilders hem de schuld voor dit schietpartijtje proberen aan te rekenen. En hoe moreel superieur voelende mensen andere mensen, die niet dezelfde mening als de moreel superieur voelende mensen hebben, gelijk afschilderen als Breivikisten. Het is ook eens heel erg ziek!

Hoe smerig is de linkse politiek? Zij probeert alles wat in Noorwegen is gebeurd in Wilders' schoenen te schuiven. Terwijl de werkelijke oorzaak ervan het verzaken van 40 jaar linkse politiek is! Als die linkse kliek niet jarenlang Europa kapot hadden gemaakt met hun multiculturele onzin, was dit drama in Noorwegen waarschijnlijk niet eens gebeurd. Dus eigenlijk is dit drama gewoon de schuld van links, en bedoeld om de PVV kapot te maken.

Maar als Wilders mede schuld draagt aan het drama in Oslo omdat zijn partij zich op een vergelijkbaar gedachtengoed baseert als Breivik, dan mag de Partij van de Aanslagen zich ook wel eens verontschuldigen voor Noord-Korea.
De PvdA doet hetzelfde als de socialisten in Noorwegen. En we weten allemaal wat daar van gekomen is. Levensgevaarlijk deze drang van de PvdA tot ontkenning van feiten en pogingen tot het onderdrukken van de vrije meningsuiting.
corporel | 20-04-12 | 15:57

.. ik word een beetje misselijk met het lezen van dit bericht .. de associatie met dhr.Wilders en de psychisch zieke Breivik! Dit is heel erg misplaatst.
Myrna, Weesp | 16:15 | 14.02.12

Gore stemmingmakerij om de PVV en wilders te demoniseren, door gelijkenissen te maken met deze Noor. Bij welk meldpunt kan ik mijn klacht hierover kwijt.
Treurniet, Waterlandkerkje | 15:18 | 14.02.12

Brievink is gewoon een moordaardig gek en Wilders een genie die het goed met Nederland voor heeft. Niets maar dan ook niets hebben ze gemeen. Ik neem aan dat deze nieuwe hetze door socialistisch Nederland gesponsord zal worden? Zij hebben immers het patent op het gelijk.
johan janssen, buitenland | 14:51 | 14.02.12

Slavoj Sizek? Ben je helemaal gek geworden, om onze Pim Fortuym te vergelijken met die Breivik! Hier uit spreekt dat U de hele persoon Pim Fortuyn nooit gekend hebt, een meer liefdevol persoon, zult U niet tegenkomen in de politiek! Ik voel mij hoogstpersoonlijk zwaar beledigd door U, daar ik onze Pim Fortuyn nog steeds in mijn hart mee draag! Rectificatie zou op zijn plaats zijn.
Caroline, Dordrecht | 11:12 | 10.08.11

Pure demonisering, noodkreten van Links. Om op deze manier aandacht te krijgen is respectloos, pure demonisering. Fortuyn is vermoord door zulke uitspraken, pure ophitserij vanuit de linkse hoek.
delftsma, Amsterdam | 10:10 | 10.08.11

Nog even en Geert Wilders heeft het allemaal zelf gedaan, als stom zijn pijn deed dan zouden alle mensen die naar Wilder wijzen, gillend van de pijn rondlopen. Hoeveel Moslimextremisten plegen geen zelfmoordaanslagen, daar hoor ik nooit een beschuldiging door iemand uiten, dat we het zover hebben laten komen. Wilders waarschuwt hier herhaaldelijk tegen en nou zou hij dat minder moeten gaan doen. Ga allemaal eens op je hooft staan en bekijk het een van de andere kant,
Duco Douwstra 2 aug 2011 - 1:10 pm

Ach arme Geertje. Wat nou 77 doden? Waren we toch bijna vergeten dat HIJ natuurlijk grootste slachtoffer is van Breivik #telegraaf #bahbah
Mark Verheijen (Toen nog vice-voorzitter van de VVD, red.) 9:34 AM Aug 1st 2011 via Panoramic moTweets

Links blijft alles aangrijpen om Wilders onderuit te halen zonder in te willen zien waar dit toe zal leiden. Niet de PVV maar partijen zoals de PVDA, GL, D66, SP met hun aanhang zijn het grote gevaar voor ons land. Zij zullen er voor zorgen dat wij straks geen democratisch land meer zijn. Een schrale troost.. ook zij zullen verdoemd worden door de Islam.
Ad, Amersfoort aan zee | 09:12 | 01.08.11

Als die linkse kliek jaren lang Europa niet kapot hadden gemaakt met hun multiculturele onzin, was dit drama in Noorwegen waarschijnlijk niet eens gebeurt. Dus stop is met dat domme gedrag job eigenlijk is dit drama de schuld van links.
nik, den helder | 08:54 | 01.08.11

Hulde voor Geert! Die linkse schoften gebruiken de nog warme lijken in Oslo om een andere partij te demoniseren. Schandalig! Op naar de 0 zetels voor de Partij van de Allochtonen.
fietskettingslot | 01-08-11 | 09:33

Tuurlijk...hij heeft zich laten opfokken door wilders...Luister tuinpak,ga eerst je oksels scheren en kom dan met een beter verhaal. het enige wat links doet is olie op het vuur gooien en polariseren,een gevaarlijk mengsel. Begrijpelijk misschien,want cold turckey afkicken van de linkse hobby's valt niet mee,en een junky doet alles voor zijn shot.Maarrrr...noorwegen en nederland zijn twee verschillende werelden,het eerste het idyllische paradijs voor de socialisten en ons land de mislukte uitkomst daarvan.
Knappe snuiter | 30-07-11 | 08:22

Links is blijkbaar niets te dol. Zelfs over de ruggen van de Noorse slachtoffers proberen ze nog politiek gewin te halen. Je moet wel als je inhoudelijk niets meer te melden hebt.
Jorg, Materdam | 19:23 | 28.07.11

Ik zou niet weten waarom de pvv hieronder zou lijden,de pvda krijgt toch ook niet de schuld van de misdaden van hun vrienden uit de socialistice internationale de heren khadafi,moebarak,chaves.
greet, hagenees | 16:24 | 28.07.11

Met het misbruiken van de slachting in Noorwegen voor politieke gewin, heeft de linkse politiek mij er opnieuw van overtuigd dat ik met de PVV aan de goede kant sta. Dank u!!
PVV'er, Diamantbuurt. | 09:47 | 27.07.11

Het is juist de onredelijke houding van lieden zoals Cohen en Tofik Dibi die mensen zo woest maken dat ze naar geweld grijpen. Deze politici steken hun kop in het zand voor de grote problemen met de multiculturelesamenleving. Mega grote problemen die ze bovendien mede zelf hebben veroorzaakt.
DDD, Vlijmen | 08:59 | 27.07.11

Linksigen als Cohen en Dibi proberen nu politiek slaatje te slaan uit massamoord. Ranzig. PVV blijft zichzelf, inhoudelijk en ook vwb toon!!
Geert Wilders 5:59 AM July 27th 2011 via Twitter for BlackBerry

Alles wat Wilders zegt is gewoon de waarheid,dus waarom zou hij moeten matigen.Jopperdepop wil de boel weer verdoezelen zoals de rest van multiculti knuffelaars,daarom gaan mensen het recht in eigen hand nemen,zoals deze Noor.
Obelix - 26-07-2011 | 19:24

Wilders moet zich volgens sommigen de terreur in Noorwegen aanrekenen. Dat is net zo belachelijk als de kogel die indertijd van links kwam.
Thom de Graaf 12:56 PM Jul 26th 2011 via Twitter for iPhone