Leger: verschil tussen versies

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 1: Regel 1:
[[Onze jongens]], behalve als ze [[Ons Soort Mensen|ons]] teveel [[belasting]]geld kosten.
+
[[Onze jongens]], behalve als ze [[Ons Soort Mensen|ons]] teveel geld kosten.
Het leger bevrijdt af en toe onderdrukte sloebers in [[apenland]]en, maar dat is eigenlijk bijzaak en alleen goed zolang die lieden dáár blijven. Het belangrijkste doel is dat er zoveel mogelijk [[haatbaard]]en met wapens worden afgeknald. De [[Linkse Kerk]] vindt dat zielig(!) Die [[landverrader]]s hebben deze grote schoonmaak de laatste jaren sterk gehinderd door onze belastingcenten te verkwanselen aan [[linkse hobby's]]. Er is daarom nu geen geld meer voor fatsoenlijk nieuw materieel zoals de [[JSF]].
+
Het leger bevrijdt af en toe onderdrukte sloebers in [[apenland]]en, maar dat is eigenlijk bijzaak en alleen goed zolang die lieden dáár blijven. Het belangrijkste doel is dat er zoveel mogelijk [[haatbaard]]en met wapens worden afgeknald. De [[Linkse Kerk]] vindt dat zielig(!) Die [[landverrader]]s hebben deze grote schoonmaak de laatste jaren sterk gehinderd door [[onze belastingcenten]] te verkwanselen aan [[linkse hobby's]]. Er is daarom nu geen geld meer voor fatsoenlijk nieuw materieel zoals de [[JSF]].
  
 
Geert's minister van Defensie, [[Hans Hillen]], heeft besloten het leger en de tanks weg te [[bezuinigen]]. Maar dat is omdat ze nu eenmaal eerst de [[puinhopen]] van jarenlang [[links]] beleid moeten opruimen.
 
Geert's minister van Defensie, [[Hans Hillen]], heeft besloten het leger en de tanks weg te [[bezuinigen]]. Maar dat is omdat ze nu eenmaal eerst de [[puinhopen]] van jarenlang [[links]] beleid moeten opruimen.

Versie van 11 jun 2011 om 22:13

Onze jongens, behalve als ze ons teveel geld kosten. Het leger bevrijdt af en toe onderdrukte sloebers in apenlanden, maar dat is eigenlijk bijzaak en alleen goed zolang die lieden dáár blijven. Het belangrijkste doel is dat er zoveel mogelijk haatbaarden met wapens worden afgeknald. De Linkse Kerk vindt dat zielig(!) Die landverraders hebben deze grote schoonmaak de laatste jaren sterk gehinderd door onze belastingcenten te verkwanselen aan linkse hobby's. Er is daarom nu geen geld meer voor fatsoenlijk nieuw materieel zoals de JSF.

Geert's minister van Defensie, Hans Hillen, heeft besloten het leger en de tanks weg te bezuinigen. Maar dat is omdat ze nu eenmaal eerst de puinhopen van jarenlang links beleid moeten opruimen.

Tijdens kamerdiscussies voor een nieuwe Afghaanse missie in 2011 stelt PVV kamerlid Wim Kortenoeven dat zijn partij tegen is vanwege "de deplorabele staat waarin het defensieapparaat verkeert." Volgens Kortenoeven is dat "onvoldoende uitgerust om fatsoenlijk in een conflict te vechten." Bovendien staat "onze staatskas zo’n operatie niet toe." En zoals Jack de Vries al zei: "Onze jongens en meisjes doen zo'n mooi werk, ze verdienen het beste materiaal dat er is." Er moet dus meer budget komen voor het leger en voor de aanschaf van keivette JSF's. Yes!!!
Onze grootste vijand, daar kan geen Leopard wat aan doen. De staf van de bezettingsmacht zetelt in Den Haag en de troepen in de kansenwijken, de vele miljarden die dat kost moet nu uit onze eigen defensie komen onder het motto: "u bent toch niet te verdedigen omdat wij dat niet eens willen".
Jan Passant mk2 | 06-06-11 | 10:33

Defensie is de afgelopen jaren inderdaad volledig uitgehold, terwijl dit nu juist het enige overheidsapparaat is dat wel zinvol bezig is. Ik zeg het niet graag, maar de PVV heeft hier een punt: Als je al stoer wilt doen in het buitenland, doe het dan met werkend materieel en gemotiveerde mensen.
Homer J. Simpson | 31-12-10 | 10:03

Hillen moet nog MEER bezuinigen op defensie!Nederland heeft niets meer te dealen met oorlogje spelen!Laat India en Pakistan maar eens een bijdrage leveren en China!!om maar iets te noemen!!Salarisverhoging??Wat een gekte!Ga maar veijwilligerswerk doen !die krijgen geen verhoging!!
Henk, Katwijk | 18:38 | 09.11.10

a) oorlog is in 2010 toch uit den boze b)tanks ????? wanneer en waar anno 2010???? c)loonsverhoging voor wat cowboytje spelen d)ga maar in de gezondheidszorg en laat het grote gebeuren maar aan de "grote"" jongens over. e) zo kan ik nog wel even doorgaan
wout, leiden | 14:40 | 18.10.10

Militairen zijn, afgezien van de vrijwilligers die uitgezonden worden,hun hele loopbaan allen maar aan het oefenen. Daar hoeft niet al te veel tegenover te staan. Het levert de hardwerkende, belasting betalende burger niets op.Laat ze in vredestijd maar plantsoenen en dergelijke doen.
Frafra, Tilburg | 13:52 | 18.10.10