Hans Hillen

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

De volkomen kindse Minister van Defensie in het kabinet Rutte 1 namens het CDA. Was zelfs vergeten dat hij voor een sigarettenfabrikant betaald werk verrichtte voordat hij minister werd. Nou, als je de naam van je werkgever bent vergeten, ben je een eind heen hoor! Daar staat tegenover dat Hillen na ieder toiletbezoek van Maxime Verhagen diens anus vakkundig met de tong schoonmaakt. Ook kan hij zijn ogen afzonderlijk bewegen.

Als minister is Hillen vooral bekend van een geflopte bevrijdingsactie met een verroeste helikopter in Libië, vlak voor de provinciale statenverkiezingen van 2011, die dikke chocoladeletters had moeten scoren in de Telegraaf. Dit deed hem heel veel au, en Hans wil het sindsdien vooral hebben over wat 'we' daarvan kunnen leren. Nou, wij hebben hiervan geleerd dat die ouwe graftak maar beter kan optiefen!

Kort daarna heeft dokter demento al onze tanks aan Indonesië verkocht en ons leger vrijwel opgeheven. We mogen voortaan zeker op spek-en-bonen-oefening met België, Liechtenstein en San Marino. Humanitair kunnen we dan alleen nog een beetje bijspringen als op Ameland de pleuris uitbreekt. O ja, we gaan toch naar Afghanistan. Niet met soldaten, maar met kuttige coaches die 8-weekse stadswachten-workshops gaan geven door te gaan spelen met playmobilmoppetjes.

Ook Geert vindt Hillen een brekebeen en heeft Hillen al eerder de zwakste minister van de ploeg genoemd. Daarom wordt Hij door die gluiperds van het CDA nu gechanteerd met een wet op de partijfinanciering, zodat Hillen gewoon door mag gaan met het leger kapot te maken.
Het enige wat we hiervan leren is dat meneer Hillen met zijn agenda kennelijk ´bij´ is tot 1977. Het lijkt mij beter als men in Den Haag eens over gaat tot de orde van de dag. Overigens kan op grond van deze gegevens de verwachting worden uitgesproken dat de heer W.Kok in 2026 zal worden geridderd voor de invoering van Zijn kwartje in 1991.
Fransamsterdam, Baarn | 13:13 | 10.06.12

Hansje Hillen zit er tot zijn ellebogen in bij de Amerikanen. CDAers staan bekend als de beste bruinwerkers bij de Amerikanen.
johnny ramone, haarlem | 20:21 | 14.08.11

Een militair kan trots zijn op zijn uniform, vindt minister Hans Hillen van Defensie. Dat hij het woord trots nog in zijn mond durft te nemen. Schandalig! Hij maakt heel defensie kapot, en niet alleen door zijn bezuinigingen maar ook door zijn beleid.
Vos, Assen | 09:12 | 21.06.11

Kijk dat krijg je met een minister die van het CDA komt... Die kunnen niet nadenken. Zal wel uit de bijbelbelt komen waar inteelt de normaalste zaak is van de wereld. Maar dat zal je wel niet mogen zeggen, want religie is heilig (not). Welterusten meneer hillen, misschien komt je godje je redden.
Gewoon, een leugen | 08:52 | 26.04.11

De echte schuldige voor dit ongekende nationale drama bent u, de kiezer, zelf. U zorgt er namelijk voor dat pseudofiguren als Gillen in staat worden gesteld om onze defensie te verkrachten, te ontmannen en door het putje te spoelen. En het erge is, straks stemt u weer vrolijk op de zelfde zakkenvullende plucheverwarmers. Kortom, zolang u geen betere partijen aan de macht helpt zal het zwalkende weekdierbeleid ten aanzien van onze defensie alleen maar erger worden. Nou ja, een defensie hebben we dan sowieso niet meer.
Hagé, Den Haag | 16:19 | 09.04.11

Hillen steekt op tv een veer in de reet van defensie om ze vervolgens een dolk in de rug te steken.
Jacqueline 9 apr 2011 - 1:29 pm

Al die met medailles volgehangen gasten zijn net zo geschikt om militaire beslissingen te nemen als een bijstandsmoeder. Die babyboomers hebben nooit oorlog of tegenspoed gekend. En nooit games gespeeld. Dan kun je dit soort nitwit acties verwachten. Als ik voor 14 miljoen euro schade berokken aan mijn baas zijn spullen dan kan ik waarschijnlijk gaan. Maar ja, belastinggeld he? Dat gaat nooit op dus boos worden hoeft ook niet.
Wedstrijdkrokodil | 25-03-11 | 15:25

Wilders moet eerlijk zijn, als het een minister van een andere partij was geweest had i hem allang weggedaan. Want Wilders is natuurlijk de baas van Nederland. Markje mag dan wel denken dat hij het is, maar de PVV rules the waves. Wij dus, en niet de VVD (veel vrije dagen) en het CDA ( christen die achterlijk zijn). Dus weg met die Hillen ( is om te gillen ), nieuwe verkiezigen, pvv wint meer dan 50 zetels, en komt in de regering, moslims als het kan het land uit, als ze in overtreding zijn .. Heerlijk, maar het moet wel fatsoenlijk gebeuren, zonder dat gescheld van vele van mijn mede pvv stemmers, de tokkies onder ons, laten die eens ophouden, en fatsoenlijk worden.
Koos op 25 maart, 2011 - 15:10

Rutte heeft gelijk! Hillen is geen "aangeschoten wild". Hij is reeds "doodgeschoten wild". Is er geen jobbie voor Hillen op een nietszeggend departement, op een nietszeggende stoel, op een nietszeggende afdeling, met nietszeggende collega's op een plek waar hij nietszeggend uit t raam kan staren en vooral NIETS verkeerd kan doen?
freakindelspeciaal | 25-03-11 | 14:37