Kopvod

Uit wakkerpedia
Versie door Monade (Overleg | bijdragen) op 17 jun 2020 om 16:47

Ga naar: navigatie, zoeken
Kopvod, hoofddoek
Een lap die islamitische moslima's om hun hoofd dragen om ons te provoceren.

De hoofddoek staat nergens expliciet genoemd in de Koran, maar in de praktijk blijkt dat islamitische mannen spontaan vrouween beginnen te verkrachten die niet voor 99% onherkenbaar verpakt zijn. Dus daarom dragen islamitische vrouwen allemaal zo'n lap, zodat ze alleen ónze vrouwen bespringen en lastig vallen.

Hoe krijg je 't bedacht dat een hoofddoek ook maar iets met religie te maken heeft! Dan is een honkbalpetje dragen ook religie! Die moslima's betalen hier ook geen belasting voor, maar als het aan Geert en ons ligt gaan we daar snel iets aan veranderen: een kopvoddentaks! Duizend euro per jaar. Gewoon aftikken! Immers: de vervuiler betaalt!

Kabinet Rutte 1 is nu gelukkig bezig om het dragen van kopvodden in openbare ruimtes verboden te krijgen, maar de linkse kliek werkt dit flink tegen, onder het mompelen van "grondwettelijke vrijheid van godsdienst". Maar als het aan Jeanine Hennis van de VVD ligt, schrappen we dat artikel ook uit de grondwet, dat zal ze leren!

Dus dames, doe die lap af en gebruik 'em waar ie voor bedoeld is: afdrogen en afstoffen!
vroeger waren ze nog wel eens mooi met geen of een klein hoofddoekje met mooie krullen eronder, tegenwoordig werken die lappen en zien ze er niet uit . Dan kunnen ze net zo goed met hun criminele broers het land uit.
Hemmenaar7 | 09-04-18 | 19:51

Ik mijd zelfs kassa's waar gedoekte caissières zitten. Met dat agressieve geloof wil ik niets te maken hebben.
Rightsideone | 23-07-12 | 17:03

Nu snappen jullie waarom "moslima's" hoofddoeken dragen. Niet uit respect voor allah en zijn moordende profeet, want nergens in de boeken staat dat het moet. Nee, zij dragen de hoofddoek om de kans op verkrachting en geweld vanuit de eigen cultuur, religie, familie, buurt, vriendenkring et cetera, zo klein mogelijk te houden. Door de hoofddoek te dragen, hopen zij dat hun vrienden, familieleden, moskeegangers, cultureel verbonden broeders hun frustratie, woede en vuiligheid op anderen richten. Ik moet zeggen "Dat lukt aardig!"
Mokum Kosher | 07-08-12 | 13:00

Vreemd als onze koningin een islamitsche land bezoekt draag ze een hoofddoek.Als in turkije vrouwen een openbare functie bekleden mogen ze geen hoofddoek dragen.Waarom draag de vrouw van deze president dan in een christelijk land wel een hoofddoek?
Q, Q | 14:36 | 17.04.12

Vandaag is mijn zoon uit de klas gezet omdat hij pet draagt. Hoofddoek mag wel in de klas! Reinste #discriminatie #vakschool #Tilburg
John van Gorp (TROTS raadslid van Tilburg, red.) 6:08 PM Nov 25th 2011 via Twitbird

Precies! Een poetsdoek en een theedoek horen niet op iemands hoofd thuis. Tenzij je graag uitdraagt dat je jezelf onderwerpt en huisslaaf bent.
doenormaal! | 15-07-11 | 22:31

Als zij zonodig een hoofd-doek wil dragen dan moet zij maar terug gaan naar het land waar ze vandaan komt ! Hier dragen wij ze niet ! Het is toch MEESTAL PROVOCATIE om een rechtzaak uit te lokken ! Wie betalen dat eigenlijk ! toch de mensen die GEEN HOOFD-DOEK dragen !!!!!
Hans 23 jun 2011 - 11:43 am

Kopvodden-dragers kunnen geen lieve mensen zijn, want het zijn islam volgelingen en die zitten vol haat en afschuw van niet-gelovigen of andersdenkenden. Daar zijn hele rechtszaken over gevoerd. Sla maar es de kranten of journaals erop na. Altijd dwars en provoceren en dat doen lieve mensen niet, hè !?!
Guy Fawkes | 07-06-11 | 11:34

Dit zou met een wet in alle openbare gebouwen verboden moeten worden en wel meteen. Het is niet prettig geholpen te worden door iemand die een hoofddoek draagt. Als ik ergens sta te wachten waar ik geholpen moet worden door iemand met een hoofddoek probeer ik het altijd zo te regelen dat ik niet door de persoon met hoofddoek geholpen word. Met andere woorden als je een collega hebt met een hoofddoek dan zul je altijd meer werk hebben omdat veel mensen niet geholpen willen worden door iemand met een hoofddoek.
eerlijke autochtoon, Drunen | 13:08 | 10.05.11

In mijn ogen ben je zowiezo al een extremist als je je hele leven zo'n doek op je hoofd draagt omdat een schizofrene pedo dat duizenden jaren terug nodig vond...
gewooneerlijk | 10-05-11 | 13:06

Vvd vind geen probleem dat personeel van provincie hoofddoek draagt. Ongelooflijk zelfs tegen beleid regering.
Hero Brinkman 18 Apr 2011 14:45:18 via Twitterrific

De Belgische Hema verbiedt hoofddoekjes. Mooie reden voor een boycot. Jammer! Kwam er graag.
Youp van 't Hek 2:09 AM Mar 12th 2011 via Twitter for web

Je bent hier in NEDERLAND dus op bokken met die hoofd doeken
Rene, Eindhoven | 18:45 | 07.02.11

Euhhhhhhhhh volgens mij leven ze hier in Nederland en houden ze zich maar aan onze normen, waarden en regels. Als wij in een Moslim land zijn dragen wij toch ook een hoofddoek.
ik, ergens | 12:26 | 20.09.10

Voorzitter, dit land kent accijnzen op benzine en diesel, parkeervergunningen en een hondenbelasting, had een vliegtax en heeft een verpakkingstax, waarom dan niet een hoofddoekjesbelasting? Een kopvodden-tax. Gewoon één keer per jaar een vergunning halen en dan meteen even aftikken. Duizend euro per jaar lijkt me een mooi bedrag. Zo gaan we eindelijk eens iets terugverdienen aan wat ons al zoveel heeft gekost. Ik zou zeggen: de vervuiler betaalt. Mijn vraag: is het kabinet bereid een hoofddoekjesbelasting in te voeren?
Bijdrage Wilders aan de Algemene Politieke Beschouwingen, 16 september 2009, PVV site