Katwijk

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Het Volendam van Zuid-Holland, waar het grootste uitzetcentrum van Nederland staat. Het is het dorp waar de meeste drugs worden gebruikt en de meeste incest plaatsvindt. 's Zondags in de kerk wordt dat door de liefde van God na drie gebedjes kwijtgescholden.
ik als katwijker ben de marokkanen beu zat je kan hier niet veilig over straat lopen door die marokkanen meeste vriendinnen van me worden aangerand tijdens het uitgaan door mocros nooit problemen gehad met de turken,wel met de marokkanen helaas
Roynh | 21-02-13 | 18:48

In Katwijk woonden de mensen in de zomer in het schuurtje en verhuurden hun huis aan de de Duitsers. Die kwamen en gingen kuilen graven om in te zitten. Ging je dan de volgende dag als Katwijker in "hun" kuil zitten dan werden de meidagen van 1940 nog eens dunnetjes overgedaan. Tientallen Nederlanders aan het knokken met net zoveel "moffen" kwam regelmatig voor. Mooie tijden waren dat.
jan-lul-de-behanger | 02-04-12 | 15:10

Ach ja, Katwijk. Het Volendam van Zuid-Holland. Het dorp waar de meeste drugs worden gebruikt en de meeste incest plaatsvindt. 's Zondags in de kerk wordt dat door de liefde van God na drie gebedjes kwijt gescholden.
lulde Jetser Retecool Reaguurder op 14-11-2011 09:45:08