Kasja Ollongren

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

De Zweedse Goebbels. De nuttige idioot op de juiste plek voor de overdracht van onze soevereiniteit aan Brussel. Bezit de Zweedse nationaliteit en dus een dubbele loyaliteit. Die zet ons land zo in de uitverkoop als er weer een ander baantje in een ander land te halen is.

Maar ja. Blijkbaar is er niemand geschikter dan Ollongren. Dat is misschien wel het meest enge nieuws. Het team dat daar zit is de top van de top die we in huis zouden moeten hebben. Ik denk dat ze nog geen schoonmaakster kunnen regelen.
Die heks moet r plek kennen; strobaal, houten paal, vlammetje. In de middeleeuwen wisten ze er wel raad mee. Maar voor nu: aftreden zonder wachtgeld is ook voldoende.
Jimmydepimmy | 20-05-20 | 21:19

Je moet niet gek opkijken als je volgende week hoort dat minister Ollongren . minister Koolmees heeft liggen pijpen achter in de dienstauto , bij D66 schamen ze zich nergens voor , wat een soap dat binnenhof hier moet iemand toch eens serieus wat aan doen johhh , die gasten moeten ons land besturen , jullie journalisten doen er ook niks aan hoor , het is tijd geworden om die lui die daar al die wanprestaties leveren , namens het volk iedere dag stevig aan te pakken!!
delingles | 05-09-18 | 20:44

Al zou je Pechtold nog pruimen, als je één keer naar de ontwijkende antwoorden en de ingestampte mantra's van Ollongren hebt geluisterd, dan heb je D66 voor altijd buitengesloten.
jello624 | 19-04-18 | 20:40

De beloftes, toezeggingen of waarborgen die Ollongren geeft zijn waardeloos. Deze vrouw is achterbaks. Zij zal liegen alsof het gedrukt staat, heeft geen spát moraal. Volkomen onbetrouwbare gesprekspartner. Ik vertrouw nog eerder een turkse autoverkoper in een glimmend pak, daar is een deal, een deal. Mits je het goed aanpakt, dan weet je wat de deal is en die blijft. Met Ollongren kun je afspraken maken wat je wilt, ze zal je op het hart drukken dat ze zich écht aan de gemaakt afspraak zal houden. Ze zal het je beloven. Zodra je je omdraait steekt ze haar middelvinger op naar je rug. Zo'n slecht karakter, bevooroordeeld en zonder schaamte daarvoor. Ik geloof haar niet en zal haar ook niet meer geloven. Het heeft geen enkele zin.
Dutchbeaurouge | 10-04-18 | 17:15

Droom? Als ik de naam "Ollongren" voorbij zie komen denk ik direct aan een #angstdroom als in een benauwende waanvoorstelling van het executeren van de democratie en het ducttapen van het té mondige volk.
Ludo @Ludovicus82 5:59 PM 4 Apr 2018 via Twitter

De legende gaat dat als je 's nachts voor de spiegel staat en drie keer 'arrogantie van de macht' fluistert, dat je dan Kafka Orwellongren achter je ziet verschijnen. #referendumwet
Arnout Maat @Arnout_Maat 11:57 AM 15 Feb 2018 via Twitter

Het is een echte D66 vrouw. Het type met een dubbel paspoort, dubbele agenda en een heel vreemd gedachtepatroon. Haar missie is de Nederlandse maatschappij en cultuur kapot maken. Een echte D66'er.
ILF2 | 17-11-17 | 07:51

En het wrange is, ze is actief lesbienne, dus als er ooit een ISlamitische wetgeving komt of meerderheid staat zij voorin de rij om van een flatgebouw te worden afgekukeld. Ongelovelijk toch, de stuitende naiviteit/nietsontziende kwaadaardigheid van dit soort mensen.
Graaisnaaiert | 01-11-17 | 00:43