Jan Peter Balkenende

Uit wakkerpedia
Versie door Monade (Overleg | bijdragen) op 13 mei 2012 om 08:37

Ga naar: navigatie, zoeken

Jan Peter Balkenende is een CDA-politicus en was van 22 juli 2002 tot 14 oktober 2010 Minister-President van Nederland. Onder zijn autististische "leiding", en vooral die van Wouter Boslim, is Nederland nog verder gedegenereerd; iets wat Geert nu allemaal weer goed moet gaan maken.

Balkenende, de man die ons na het zuur het zoet beloofde dat nooit kwam. Die loog, net als Blair, over de reden de VS te steunen bij de inval in Irak. De man die liever geen tweede referendum wilde over de grondwet van de Europese Unie, dus een democraat pur sang zal ik maar zeggen.

JP mag zwak worden gevonden en hij had natuurlijk het voorkomen van een watje. Maar hij was zowel als minister president, als ook als leider van het CDA snoeihard en geslepen. Zodra iemand te dicht bij zijn positie kwam, of als hij vermoedde dat er iemand aan z'n stoelpoten zaagde, werd diegene genadeloos in de hoek gezet. Ook z'n vermogen om zich uit de voeten te maken als hij verantwoordelijkheid moest dragen is legendarisch. Altijd was hij op een of ander stom autofeest of in het buitenland. Zo kon een ander voor hem de kastanjes uit het vuur halen. Niet erg fraai, maar wel slim. Een verrader eerste klas.
Ik kan me een paar jaar geleden de uitspraak van JP Bakellende nog herinneren. We kregen eerst het zuur en dan het zoet. Toen was het dus al zuur.. en het is alleen maar zuurder geworden....
Marco, Papendrecht | 12:00 | 11.05.12

Hoe fout was het om na het ‘‘afschieten’’ van Fortuyn in de verwarring van dat moment Bahlekkende als buikspreekpop van Amsberg-Donner de touwtjes in handen te geven ? Behoorlijk FOUT !
Ratzing. | 14-04-12 | 10:35

Wat is die balkenende toch een verlepte idioot geweest. Een verrader eerste klas. Hij heeft ons land tegen de wil van het volk weggegeven. Ons land wordt nu bestuurd door andere grotere landen die even gaan zeggen dat wij bepaalde dingen niet mogen doen. Wij krijgen niet eens de kans om puin te ruimen want dat mag niet van deze zweedse muts.
Xander, Huizen | 10:59 | 26.05.11

Balkenende waarschuwt voor de PVV, neemt het op voor de Turkse premier en wil regeren met GroenLinks. Wie het snapt mag het zeggen.
Geert Wilders 3:13 PM Jun 6th 2010 via Twitter for BlackBerry