Hans Hoogervorst

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

VVD'er Hans Hoogervorst is voormalig Minister van Volksgezondheid in de kabinetten Balkenende 2 en Balkenende 3, en was in die functie verantwoordelijk voor het nieuwe zorgstelsel met bijbehorende steeds stijgende zorgpremie. Nadat hij het goed geregeld had voor de verzekeraars door het ziekenfonds op te heffen en iedereen zich verplicht particulier liet verzekeren, kreeg hij van zijn vrindjes een mooi baantje bij de AFM om nog even stevig door te graaien.
begin eerst maar om hoogevorst achter de tralies te krijgen. iedereen zou goedkoper uit zijn met de marktwerking.pure omkoping geweest, dus hem ter verantwoording roepen.we zijn stukke duurder uit met slechte kwaliteit zorg. en het wordt nog veel duurder. dus geert, pak die vent op en laat hem maar bewijzen dat wij goedkoper uit zijn.
hld, leiden. | 12:23 | 13.06.12

deze puinhoop is door hoogervorst bedacht. men had het al voorspeld maar het moest door gedrukt worden. zie hier het resultaat. de premie en eigenbijdrage worden weer verhoogd, hoelang kan men dit nog betalen??
harold, purmerend | 09:41 | 28.09.10

En Hoogervorst en Wiegel maar lachen. Die corrupte lobbyisten hebben hun zakken weer maximaal gevuld samen met hun opdrachtgevers uit het old-boy's network te weten de criminele en woekerende verzekeraars. Over een jaar of 10 gaat 50% van ons salaris naar graaiende viezerikken! Hoe lang blijven we deze stuitende waanzin nog pikken met zijn allen?
Eduard, Amstelveen | 09:17 | 28.09.10