Fred Teeven

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

VVD crime fighter en Minister van Justitie (=boeven vangen) in kabinet Rutte 1. Maakt zich sterk voor de complete afschaffing van de privacy, een linkse hobby. Immers, wie niets te verbergen heeft, heeft ook geen privacy nodig. De enige die daar dus van profiteren, zijn criminelen, en die moeten natuurlijk opgespoord worden. "Waarom moet je het opsporingsdiensten onnodig moeilijk maken?"

Om dat voor elkaar te krijgen wil Fred beginnen met het installeren van veel meer observatiecamera's, het chippen van onrendabelen, buitenlanders, en andere criminelen, en altijd kunnen meekijken met wat mensen op hun computer uitspoken. Om pedo's te vangen bijvoorbeeld. En terroristen en downloaders. Daarnaast wil Teeven criminelen hun eigen proceskosten laten betalen en telecomgegevens onbeperkt opslaan. „Liefst tot in de eeuwigheid!”

Van privacyzeikers (links!) moet Fred gelukkig niets van hebben. Zijn lijfspreuk: „Wie niks verkeerd doet, heeft niks te vrezen.” „Van mij mogen er juist best meer privacybeperkende maatregelen komen. Het zijn immers alleen de kwaden die daaronder lijden. De goeden hebben niets te vrezen, die hebben immers niets te verbergen?”

Om meer criminelen te krijgen gaat Teeven downloaden illegaal maken. Ook worden illegalen automatisch crimineel, zodat stadscommando's van de PVV op zwartjoekeljacht kunnen. Lekker negers vangen en daarna uit ons land tyfen!

Tot slot is het natuurlijk van de zotte dat sommige criminelen er alles aan doen om maar niet veroordeeld te worden. Daarom gaat Teeven ervoor zorgen dat criminelen verplicht mee moeten helpen aan hun veroordeling. Zo is het belachelijk dat de politie buurtbewoners moet vragen om dna-materiaal af te staan. Iedereen die in de buurt was van een misdaad moet gewoon meewerken. Ook wil hij dat justitie toegang krijgt tot alle medische gegevens van psychiatrische ziekenhuizen van mensen die daar ooit zijn opgenomen, om te voorkomen dat criminelen hun TBS ontlopen door niet mee te werken.
Hallo Fred Teeven, waar ben je nu? Laat deze mensen die haver en goed hebben beschermt direct vrij. Jij bent toch niet de linkse kant opgedraaid waar criminaliteit met de mantel der liefde werd bedekt en de dader een aai over de bol kreeg. Het word tijd dat je eens ballen toont Teeven en laat zien waar je voor staat. Dus vrijlaten deze 4 en wel onmiddelijk.
Gerard, Neede | 15:31 | 08.11.11

wat teeven ook moet doorvoeren bovenop het opschorten van verlof (ben benieuwd trouwens of dat gehandhaafd wordt), is het binnen een dag plaatsen van foto's van de veroordeelde in de media... en zonder balkje! met bijbehorend CV en vermelding van de reden van de tbs... gegarandeerd dat het aantal ontsnappingen fors zal dalen! nederland lijkt tegenwoordig wel een speeltuin voor psychopaten en ander gestoord tuig!
sebas, amsterdam | 16:31 | 30.12.10