Demoniseren

Uit wakkerpedia
Versie door Monade (Overleg | bijdragen) op 2 mei 2011 om 10:27

Ga naar: navigatie, zoeken

Demoniseren is het maken van domme opmerkingen over ons soort mensen en de PVV, en kwalijke vergelijkingen maken met bijvoorbeeld de nazi's. Om hun zure gelijk te halen doet de Linkse Kerk er echt alles aan om ons zwart te maken. Zo zeggen ze bijvoorbeeld dat wij racistisch zijn, terwijl we alleen maar willen dat alle terroristische moslims en de werkeloze buitenlanders ons land verlaten.

Ook proberen ze Geert Wilders kapot te maken door hem met de in-slechte schilder Hitler te vergelijken, terwijl Geert alleen maar zijn eigen haar blond verft. En wat dan nog? Ook dan heeft Geert nog steeds gelijk.
Er moet een causaal verband bestaan tussen het gebruik van (te)veel waterstofperoxide en het uitkramen van onzin.
Winnetou, Zaandam | 20:27 | 01.05.11

Het enige wat links heb zien doen is de PVV en Wilders demoniseren i.e. vergelijken met Hitler en Mussolini, dit doet men om de inhoudelijke discussie over de islam te vermijden, heeft links het wel eens over de islam ? Juist ja, nooit, omdat ze weten dat ze de inhoudelijke en feitelijke discussie gaan verliezen, dus dan maar WOII er bij halen, wat er overigens niets mee te maken heeft, bewust om wilders en de discussie de mond te snoeren. Deze strategie heet de "kritische theorie" ontwikkeld door Dhr. Marcuse.
Har, Rdam | 00:03 | 27.04.11

Mensen die structureel de PVV met de massamoordenaars van de "Bruine" NSDAP vergelijken moet levenslang gevangenisstraf krijgen met dwangverpleging voor de veiligheid voor de medegevangene.
Geert Van Dam, wo 20 april 2011 13:50

Het demoniseren van de heer Wilders gaat gewoon onbeschaamd door. Het heeft Pim Fortuyn zijn leven gekost. En de ziekelijke bedenkers hiervan wassen hun handen achteraf in onschuld.
S. Groot , almere | 00:56 | 12.02.11

Hoe komt geert wilders aan zoveel stemmen,omdat hij zegt waar het op staat,en geen meeloper is met de rest.Dan vinden ze je al gauw extreem rechts. De meeste kiezers van rechts hebben dat spelletje door van links door.
vliet, rotterdam | 21:20 | 15.01.11

Worden jullie linkse rakkers het nu niet eens zat om de PVV te vergelijken met het nazisme, terwijl dit nergens op gebaseerd is? Nogmaals de wet van identificatieplicht bestaat niet voor niets. Probeer dat nu eens te begrijpen.
Sjonnie_40 | 05-01-11 | 09:49

Ben het spuugzat. Het gewroet vd media in verleden van pvv-ers begint op een ordinaire heksenjacht te lijken. Doen we dus niet meer aan mee.
Geert Wilders Friday, November 26, 2010 13:05:12 via Twitter for BlackBerry

Nu het demoniseren van de PVV zulke vormen aan gaat nemen denk ik er sterk over na om mijn stem de volgende keer aan Geert Wilders te geven. Terwijl ouderen liggen te verrotten is de gehele vaderlandse pers alleen maar geinterressert in het nog zwarter maken van de PVV. De publieke omroepen (dus VARA) die sex tijdens kantooruren heeft uitgevonden...doen net alsof Ouwerkerk ( PvdA)nooit bestaan heeft .
Joop Santing, Schinveld | 15:32 | 13.11.10

Dagelijkse anti-PVV-hetze van CDA-prominenten. Ik zeg tegen hen: wacht onderhandelingen af en stop met het demoniseren van 1.5 mln kiezers!
Geert Wilders Saturday, August 28, 2010 10:51:34 via Twitter for BlackBerry