Clairy Polak

Uit wakkerpedia
Versie door Monade (Overleg | bijdragen) op 24 apr 2018 om 17:42

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Linkse heks die werkt voor de staatsomroep. Kan boerenkool in zuurkool veranderen door er in te spugen. Ziet er het liefst zo veel mogelijk uit als een man, maar moest voor Nova verplicht makeup op, waardoor ze opeens een menselijk gezicht kreeg. Steekt d'r lange neus overal in. Gelukkig gaat ons PVV kamerlid Martin Bosma daar iets aan doen.

In haar jeugd was ze verliefd op onze Geert, maar Die had dit linkse complot al snel door. Sinds die tijd demoniseert zij Geert waar ze maar kan. Wanneer Geert aan de macht komt kan deze heks geen aanspraak maken op wachtgeld, maar er ligt gelukkig al een baantje voor haar klaar bij het Noord Koreaanse Journaal.
Nog even over Clairy,ze is NIET lievv. Ze is een strenge domina meesteres die met liefde en plezier met haar naaldhakjes jouw ballen op een betonnen vloer tot pap wrijft.Dat heeft dus niets met "lief" te maken maar meer met de smerige SM dromen van sommigen slaafse onderdanigen onder het reaguurders publiek.
K.Zwellever | 16-01-11 | 13:20

Zowel Barend als de verschrikkelijke Polak hebben alleen linkse propaganda uitgestrooid over dit land. Walgelijk. Die rommel moet verboden worden!
Leo, Den Haag | 07:45 | 20.10.10

Vanuit Hilversum kunnen we die rode neuzen niet allemaal afhakken. Hoewel ik dat met heel veel plezier zou doen. Oooh, ik zie Clairy Polak daar al liggen….Ik hou op, geen fantasieën meer.
Martin Bosma, 2 juni 2009

Want die Clairy Polak moet echt maar het Noord-Koreaanse journaal gaan voorlezen. Dat is de vleesgeworden moeder van de linkse staatstelevisie. Ik zat er een keer, had nog geen twee zinnen gezegd, of ze begon al: "Dus mijnheer Wilders, u wilt dit soort discriminatoire..." Dit en dat. Zonder dat je de gelegenheid krijgt iets terug te zeggen. Ze moet maar in een fabriek gaan werken. Dat scheelt gelijk weer een Pool.
Geert Wilders in een interview met HP/De Tijd, 01:00 woensdag 12 december 2007, PVV site