Balkenende 4

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Het kabinet Balkenende 4 was een Nederlands kabinet, gevormd door CDA, PvdA en CU, met als premier Jan Peter Balkenende.

Balkenende 4 was de opvolger van het kabinet Balkenende 3 en werd geformeerd na de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2006. Het werd beëdigd op 22 februari 2007. Op 20 februari 2010 viel het kabinet naar aanleiding van de besluitvorming over de militaire missie in Uruzgan. Het werd op 14 oktober 2010 opgevolgd door het kabinet Rutte 1.
Zo zie je maar weer dat Kabinet Balkenende geen ener moer heeft uitgevoerd en de heren en danes van dat kabinet het veel te druk hadden met het organiseren hun dik betaalde vervolgbaan.. Wat is er mooier om de troep door een vervolg kabinet te laten opruimen ipv zelf enig verstand van zaken te hebben. Want er is heel wat fout gegaan met dat kabinet Balkenende. Laten we dat niet vergeten!
Maarten, Hilversum | 18:30 | 23.11.11

Het is toch werkelijk schandalig wat deze regering allemaal flikt!?!? Pure propaganda van de Links-Christen fascisten. Ze verkopen het land aan de Islamisten en wij de hard werkende en studerende burger worden telkens voor schut gezet. Ze nemen ons gewoon niet serieus. Liever vandaag nog verkiezingen dan morgen, want hier moet een en aan komen aan dit lafhartige kabinet die ons land al heeft gecapituleerd, maar niet in MIJN naam meneer de NSB' er Balkenende, knoop dat in je oren.
Polska | 06-03-08 | 10:42