Shariawijk

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Een shariawijk is een volledig geïslamiseerde Vogelaarwijk. De haatbaarden maken daar de dienst uit met hun sharia. Het is daar verboden om op straat een hamburger te eten of een krat bier leeg te drinken. Mensen die hun pitbull op het speelveldje uitlaten worden bedreigd en roomblanke vrouwen die luchtig gekleed lopen voelen zich geïntimideerd en verkracht.

De Nederlandse wetgeving wordt niet meer gehandhaafd. In het buurthuis zit een moskeet, een ronselbureau voor de Jihad, en in een achterkamertje de shariarechtbank. De wijkagent is vervangen door een islamitische ordedienst die nauwgezet controleert wat er zich onder de haatjurken en burkas afspeelt.

En of dat allemaal niet erg genoeg is, zijn de straatnaambordjes in het Arabisch. Een goed voorbeeld is de Schilderswijk in Den Haag, dat is hernoemd tot "Punt van het Kromzwaard".
Er zijn vast nog wat Hopperzuigers beschikbaar bij de 2e Maasvlakte om op te stomen richting de kust bij Scheveningen. Een metertje of drie zand opspuiten is m.i. voldoende om deze Sharia Driehoek des Doods voor eens en voor altijd letterlijk en figuurlijk aan het zicht te onttrekken. Ik stel voor om de nieuw ontstane zandvlakte alsdan als hondenuitlaat gebied aan te wenden. Ze schijten maar een end raak dan, onze lieve viervoeters.
de directeur | 05-09-13 | 14:14

En die moslimgettoos zijn gewoon goed. Ze zijn alleen nog niet af. Hoge hekken eromheen en 100.00 Volt erop. Dan zijn ze pas echt af. Ze hebben hun eigen moslimwinkels toch in de buurt en belasting afdragen doen ze ook niet. Westerse varkens worden er steeds minder getolereerd, dus die hekken zijn voor eenieder een win-win-situatie.
pennestront | 31-01-13 | 20:03