Scheveningen

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Scheveningen is het Urk van Zuid-Holland. Het is een idyllisch vissersdorp onder de rook en het juk van Den Haag. In Scheveningen wonen echte, hardwerkende Nederlanders — waarvan de meesten overigens Kok heten — en het dorp is tot voor kort vrijwel voor de islamisering gespaard gebleven.

Tegenwoordig wordt ook daar de rust er verpest door de geïmporteerde achterlijkheid uit de islamitische zandbak. Die Noord-Afrikaanse types hangen rond op de boulevard, vermomd in een burka, in de hoop één van onze roomblanke blonde meisjes te kunnen ronselen voor hun smerige loverboypraktijken. Verder zoeken ze ruzie met Ons Soort Mensen, en als je daar dan op in gaat, steken ze een mes tussen je ribben.
Na A'dam en R'dam is nu Scheveningen aan de beurt. Ovral waar het linkse tuig het voor het zeggen heeft tiert de bureaucratie welig en verdwijnt de gezelligheid. Behalve als het om "allochtonen projecten"gaat. Dan kan/mag alles. arm Nederland!!
Alex, ex-Rotterdam | 14:59 | 03.08.1

Hier in Scheveningen heb ik persoonlijk al 2x meegemaakt hoe de politie daders helpt hun slachtoffer kapot te maken. Onkunde, desinteresse, macho-gedrag en ga zo maar door. en het slachtoffer maar betalen omdat dse dader geholpen wordt door de politie.
Mevrouw Van der Toorn, Scheveningen | 09:18 | 17.07.11

Schevening niet anders, hangende klierende en intimiderende groepen, begrijp dat zij ook graag van het strand genieten, maar heb vooral het idee dat ze naar de borsten van ongelovige komen loeren en de boel te verzieken. Waarom niet op het strand liggen en je gewoon gedragen, moet altijd raar en anders bij die lui, dan vraag je er gewoon zelf om.
Merel, Wassenaar | 09:46 | 06.07.11