Satire

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Iets anders zeggen dan je bedoelt. Sterker nog: het tegenovergestelde zeggen van wat je bedoelt. Een typische linkse hobby van interlectuelen dus, want Ons Soort Mensen zeggen altijd precies wél wat we denken en bedoelen.

Satire, dat hebben wij niet nodig. Het is zo al hard werken genoeg.
De grens tussen satire en vuilspuiterij is vrij makkelijk aan te geven: je kijkt gewoon wie er om lacht !
Mazoeza | 22-05-18 | 15:03

De grootste satire maakt de media, dat zien we met Trump, maar ook met Wilders, eigenlijk zouden we moeten liggen schuddebuiken van het lachen om dergelijke artikelen, helaas zijn het geen grappen!
Komeinie zaterdag 4 februari 2017 20:07

De islamitische cultuur is een rijke onuitputtelijke bron van satire. Maar het bange Westen durft die niet aan te boren.
Fijnstoffer | 29-05-12 | 23:16

Dit is alleen maar erger aan het worden geert wilder sheeft gelijk maar men leest nooit goed hoe hij het neer zet en bedoeld, men gaat gelijk uit van een hetze. POlen moet zijn mond dicht houden en daar blijven waar het thuis hoort juist ja in polen. je ziet niets anders dan oosterburen met de dag groeit het aantal als wij daar eens een satire van maken. er zijn dadelijk geen echte nederlanders meer
m.schatorie, venlo | 10:06 | 28.03.12

Ik weet niet waarom je tegen mij zegt dat ik moet kappe met schelden, maar ik heb niet lopen schelden... ik noemde Turkije een gat wat het ook is.. Ik doe niet aan Satire ik ben een PVV'er.. ik meen wat ik daar neer zetten.. en nou niet zeggen dat ik om de kaarten heen dans want jullie arguementen etc. zijn waardeloos..
Ex-WakkerPedia gebruiker Brad1201 26 mrt 2011 20:27 (CET)