Lonen

Uit wakkerpedia
(Doorverwezen vanaf Salaris)
Ga naar: navigatie, zoeken
Loon, salaris, wedde
Het geld dat je krijgt met eerlijk werk, hoewel je natuurlijk meer verdient.

Lonen moeten omhoog. Altijd. Want alles om ons heen wordt alsmaar duurder, dus moeten de lonen omhoog. Hierdoor gaat de kostprijs omhoog en wordt alles om ons heen alsmaar duurder, dus moeten de lonen omhoog. Hierdoor gaat de kostprijs omhoog en wordt alles om ons heen alsmaar duurder, dus moeten de lonen omhoog. Hierdoor gaat de kostprijs omhoog en wordt alles om ons heen alsmaar duurder, dus moeten de lonen omhoog. Hierdoor gaat de kostprijs omhoog en wordt alles om ons heen alsmaar duurder, dus moeten de lonen omhoog. Hierdoor gaat de kostprijs omhoog en wordt alles om ons heen alsmaar duurder, dus moeten de lonen omhoog. Hierdoor gaat de kostprijs omhoog en wordt alles om ons heen alsmaar duurder, dus moeten de lonen omhoog. Hierdoor gaat de kostprijs omhoog en wordt alles om ons heen alsmaar duurder, dus moeten de lonen omhoog. Hierdoor gaat de kostprijs omhoog en wordt alles om ons heen alsmaar duurder, dus moeten de lonen omhoog. Hierdoor gaat de kostprijs omhoog en wordt alles om ons heen alsmaar duurder, dus moeten de lonen omhoog. Hierdoor gaat de kostprijs omhoog en wordt alles om ons heen alsmaar duurder, dus moeten de lonen omhoog. Hierdoor gaat de kostprijs omhoog en wordt alles om ons heen alsmaar duurder, dus moeten de lonen omhoog. Hierdoor gaat de kostprijs omhoog en wordt alles om ons heen alsmaar duurder, dus moeten de lonen omhoog. Hierdoor gaat de kostprijs omhoog en wordt alles om ons heen alsmaar duurder, dus moeten de lonen omhoog. Hierdoor gaat de kostprijs omhoog en wordt alles om ons heen alsmaar duurder, dus moeten de lonen omhoog. Hierdoor gaat de kostprijs omhoog en wordt alles om ons heen alsmaar duurder, dus moeten de lonen omhoog. …

Alleen het loon van ambtenaren moet omlaag!!! En van de politici! En die van Bix natuurlijk!
Een paar dagen geleden ging het volgens mij om verlagen tot een ministerssalaris. Iets van 145.000 bruto per jaar. 185-145 is nog altijd het inkomen van 3 bijstandsmoeders.
willum (gast) | 28-06-2013, 13:24

Er zijn uit mijn beurs als bouwvakker met twee rechtse handen al duizenden euros naar griekenland,portugal,ierland verstuurd. Ik eis 10 % loonsverhoging. En straks gaat mijn geld ook nog naar de spanjolen die de zaak beduveld hebben en waar de ene naar de andere autosnelweg en luxe resorts worden gebouwd op onze kosten. Nee 10 % erbij net zo als de banken. Ik werk en zij niet.
Jan Timmerman en Metselaar, Holland | 17:21 | 30.07.12

PVV: politici en koningin Beatrix moeten salaris inleveren: http://tc.o/QUmu3vUs
Geert Wilders 8:27 AM June 25th 2012 via Twitter for BlackBerry

Beheersen loonkosten betekend vrij vertaald dat we maar moeten gaan werken voor een habbekrats. Gaat niet gebeuren, als we niet krijgen waar we recht op hebben, te weten een normaal bestaan als men werkt, dan komen we het wel halen. Hoe dan ook. Laat de kapitalisten maar inleveren, die hebben er zat en kunnen flink wat missen voor ze op ons niveau zitten. Anders vrees ik dat er ter zijner tijd een bijltjesdag gaat komen. Ben reeds aan het slijpen, de slijpschijf draait overuren.
piet, breda | 20:37 | 20.05.12