Piet Hein Donner

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Voormalige minister van Verbieden en Zedenpreken van het CDA bij de gratie Godsch. Door Professor Barabas met de Teletijdmachine opgehaald uit het jaar 1800. Bidt iedere avond dat u zich zult bekeren tot de Gereformeerde Kerk.

Als minister was Donner waardeloos. Wilde o.a. de sharia toestaan, en maakte zich verder heel erg druk over paddo's en joints, die verboden moesten worden, en als klap op de vuurpeil pleitte meneer voor het aanscherpen van naleving van de Wet inzake smalende godslastering, die zijn opa, destijds ook minister van Justitie, in 1532 had ingevoerd. Ook wilde Donner dat u verplicht met de handjes boven de dekens ging slapen. Gelijktijdig liepen er meer TBS-ers binnen dan buiten de inrichting dus daar had ie smeerbeer wat meer tijd in kunnen steken.

Dominee Donner is na zijn ministerschap door Maxime Verhagen aan een baantje geholpen bij de Raad van State, als dank voor "bewezen diensten" en om nog effe lekker z'n zakken te vullen. En om Ernst Hirsch Ballin dwars te zitten, want dat is een linkse rat die tegen Geert was.
Tja.... Met Donner aan het hoofd, kan je ook niets anders verwachten. In zijn tijd als minister zijnde, overwoog hij toch ook om te onderzoeken of de invoering van de Shariawet mogelijk was. Volgens mij heet deze man oorspronkelijk Dönner, en is hij de uitvinder geweest van de beroemde Dönner-kebap, en heeft daarom waarschijnlijk ook twee paspoorten.
P.J. Heeres............................., Rijswijk | 10:08 | 15.03.12

als een minister piet hein donder een gerechtelijke uitspraak naast zich neerlegd,en even een nieuw wetje maakt, is de democratie ver te zoeken. en wordt het tijd dat de burgers flink gaan nadenken
hwr, delfzijl | 09:36 | 14.01.12

De heer Donner lijkt zo uit de jaren vijftig naar het heden te zijn getransporteerd. Inmiddels kunnen we vaststellen dat dat niet alleen voor zijn uiterlijk geldt, maar ook voor zijn denkbeelden. De kneuterigheid ten top en overduidelijk ingegeven door denkbeelden over een bepaalde bevolkingsgroep. De internationalisering van de samenleving - en daarmee een verandering van karakter - kan hij echter niet stoppen. Je daar krampachtig tegen verzetten doet Nederland handelsland geen goed.
wereld, burger | 19:55 | 16.06.11

Ach, mijnheer Donner, dan bezuinig je toch gewoon weer op de uitkeringen? Mensen die niet werken of invalide zijn, kunnen gerust wel op brood met alleen boter of smeerworst leven! 1x per week een bal gehakt is ook meer dan genoeg voor ze, toch? Dat geld hebben we zo bij elkaar...
Rob, Wormer | 13:29 | 28.05.11

Heb liever dat voor minister Piet Hein Donner het einde nabij is met zijn ziekelijke bemoeizucht zonder ook maar enige vorm van verstand van zaken in alles wat hij doet.Deze man heeft al zoveel voor de NL negatief betekend met zijn bemoeizucht en onzinnige regels.
rene, lelystad | 12:01 | 28.05.11

Heeft u Donner ooit kunnen betrappen op een positieve bijdrage voor mijn/uw/ons land?? En de politici kunnen niet eens de tafel van tien achterste voren opzeggen.
Tom, Mokum | 10:41 | 28.05.11

Donner is er al een keer uitgepleurd en hij zit er nog steeds. Ik ben geen socialist maar iemand die een moleculaire fusie met een drie-delig pak heeft ondergaan kan geen minister van SoZa zijn. Ook heeft deze lul van een paard der klasse I totaal geen idee wat islamisering is. De wind waait vanuit de gelovige hoek dus zijn jasje ook. Alles heeft een begin en de islamisering in NL is al een poosje gaande.
RJFischer | 08-02-11 | 23:10