Overleg gebruiker:Monade

Uit wakkerpedia
Versie door Drpsgk (Overleg | bijdragen) op 1 okt 2010 om 06:38

Ga naar: navigatie, zoeken

Ik ben het met je eens om het in omvang beperkt te houden. Dat de pagina van Geert een lap tekst is - ala, maar over de Held van Henk & Ingrid valt ook heeeel veeeel te vertellen. Voor de rest mag/moet het minder. Bijkomend voordeel is dat de mening van het Volk zich vaak in 2 regels prima laat vangen.

Dat geldt ook voor het aantal onderwerpen. Het gaat bij de telegraaf toch vooral over linkse kerk, belastingen, politie en natuurlijk moslims (die het land moeten worden uitgezet). Dus als je dat een beetje hebt - met alles wat er omheen hangt - is het wat mij betreft wel af. Dan zal er incidenteel nog wel eens wat bij komen, maar ik was niet van plan een uitputtende encyclopedie te schrijven.

Ik ben ook wel bereid die beheertaak op me te nemen. Ik neem aan dat Shabazz, Blues en Reet dat ook al zijn. In dat geval zijn er 6. We gaan niet vergaderen, dus een goede werkafspraak lijkt mij dat als 3 beheerders het met elkaar eens zijn over een verwijdering of -als het de spuigaten uitloopt - ip-ban, dat het dan gebeurt. -- GdV

Veel onderwerpen zijn inderdaad erg lang. Henk & Ingrid hebben een bloedhekel aan scrollen EN een hekel aan zoeken.

Kort door de bocht lijkt mij geen probleem zolang er maar op gelet wordt dat feiten kloppen, anders wordt het geheel ongeloofwaardig.--ChristinA eijkhout 28 sep 2010 14:45 (CEST)


Iets onder de categorie plaatsen is niet zichtbaar op de weergave pagina: categorie komt automatisch eronder. Of bedoel je juist dat dit voor in de bewerken modus handig is? --Drpsgk 1 okt 2010 08:38 (CEST)