Gebruiker:ChristinA eijkhout

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

In antwoord op wat jij schreef bij Overleg_gebruiker:Veritas:

Pardon? Ik denk dat je de verkeerde voor je hebt christinA. Dit is mijn tweede naam hier omdat het mij niet plezierig leek om mijn RC-nick heel erg openbaar te laten zijn. Met die nick heb ik zo'n beetje de helft van de eerste Wakkerpedia-week voor mijn rekening genomen. Bovendien hebben wij nog niet eerder contact gehad over 'wijzigingen door mij'. En ben ik het met je inhoudelijk kritiek ook nog niet zo een twee drie eens. -Veritas

ben jij niet dezelfde als Liefde die een kleine curus koran aan Henk & Ingrid wilde geven?

dan heb ik niets gezegd. Mijn kritiek richt zich op teveel parels voor een baan.-christinA


niemand houd je tegen om de volgens jou niet mooiste parels weg te halen... het heet trouwens ook niet ChristinaPedia --Drpsgk 1 okt 2010 18:21 (CEST)

Nee gelukkig niet, het is dat als er te veel dezelfde soort kreten als parel staan, het niet aanmoedigt om te lezen. Tenzij dat het doel is natuurlijk. --ChristinA eijkhout 1 okt 2010 18:25 (CEST)

Ik wil graag een 'Zure druiven' pagina hebben omdat het a) verkeerd taalgebruik is, en b) een PVV'er kenmerkt. Je kunt zoete druiven zuur noemen als je ze niet krijgt maar wel wilt hebben. Ageren tegen bv de xenofobie van de PVV zijn _geen_ zure druiven. Monade 8 okt 2010 18:17 (CEST)


Afgelopen zondag is WakkerPedia herhaaldelijk gemolesteerd. Ik heb reet gevraagd om anonieme schrijfrechten te blokkeren, en dat is gebeurd. Daarom zijn die entries in het blokkeerboek overbodig geworden. Monade 13 dec 2010 15:21 (CET)