Overleg gebruiker:CDA²

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Vriend,houd eens om om als een dolle dode links aan te maken en pagina's die op de kicklist staan weer tot lebven te wekken.

-- Monade

Is het niet eenvoudiger die dingen eenvoudigweg te verwijderen??

Daar wordt aan gewerkt, we moeten eerst de permissies uit reet (de beheerder van WP en Retecool) z'n vingers trekken. De waarschuwingen zijn bedoeld als lapmiddel. Sorry voor de verloren moeite, echt. Zie ook de overlegpagina van de Hoofdpagina: http://www.wakkerpedia.nl/index.php/Overleg:Hoofdpagina Monade 27 sep 2010 15:13 (CEST)


Shoarma :Is dit iets wat H&I bezighoudt cq H&I taal is?

Ik weet het niet. Shoarmazaken zijn wel de plek voor H&I om een intellectuele spagaat te maken tussen een Midden-Oosters product waar waar ze plezier aan beleven en die enge moslims. Aan het eind van het stappen een shoarmaatje naar binnen werken is nu wel een Hollandse traditie, toch? Kijk eens rond, vraag eens rond, lees de Telegraaf, kijk SBS6. Schrijf een kernachtig stukje. Onderga onze dank en bewondering. Monade 27 sep 2010 16:20 (CEST)

In de huidige vorm denk ik dat de Shoarma pagina niet zo goed past, daarom staat ie op de kill list, geloof ik. Of er een Shoarma pagina moet komen weet ik dus niet. We kunnen altijd weer een nieuwe aanmaken, er is geen deadline.

Wees joe wel voorzichtig met die Bot? Monade 27 sep 2010 20:54 (CEST)

Ik ga eerst "zandbakken", zoals men dit soort dingen bij wiki pleegt te noemen en dan eerst nog semi-automatisch.

Hey, CDA^2, goed bezig! Hou voor parels alsjeblieft de volgende stijl aan:

Drie witregels erboven; lijn; 2 witregels eronder. Vervolgens de parel zelf cursief en de tekstdichter vet.

En parels helemaal onderaan de pagina, ook onder de categorieëen. Monade 5 okt 2010 18:35 (CEST)