Overleg:Alexander Pechtold

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Ik vind dat er wat bij moet over het penthouse dat mannetje Pechtold heeft gekregen omdat hij Nederland heeft verkocht en alle vunzigheid die hij daar heeft uitgehaald. Maar ik weet niet goed hoe ik dat in de bestaande tekst kan inpassen.--Kalekip (overleg) 8 sep 2018 16:09 (UTC)

Daar raak je het kernprobleem van een langlopende wiki: wat in 2010 relevant was , is dat nu niet meer. Oude schandalen maken plaats voor nieuwe, etc. Ik zou zeggen, doe een eerste poging om dit lemma naar 2018 te verherschrijven:

Pechtold is politiek gezien een meningsloze, glibberige opportunist en de langlopende focus van haat van Wilders. Dat moet er mijns inziens inblijven.

Pechtold is van de machtsmisbruik, de fraude en de verheven wijsvinger. Zie https://www.hpdetijd.nl/2018-03-09/arthur-van-amerongen-alexander-pechtold/

Het penthouse-verhaal: schunnige? handelingen met een Canadese diplomaat, en voor een grootverdiener, lachwekkend bedrag frauderen met de waarde

Het Anne Lok-verhaal

Monade (overleg) 8 sep 2018 18:00 (UTC)

Anders doe je er nog een schepje bovenop?

Wirt an gearbeitet. Helaas grote backlog Monade (overleg) 9 sep 2018 19:06 (UTC)

Je zou de parels is deze wiki best goed kunnen gebruiken voor antropologisch onderzoek, als je een linkse wetenschapper met een dikke subsidie bent. --Kalekip (overleg) 8 sep 2018 21:37 (UTC)

Ik heb een archief, dat wil je niet weten. Helaas doe ik dit voor de kat z'n viool. Ik gebruik het archief wel om machine learning-dingetjes op te trainen. etc. Monade (overleg) 9 sep 2018 19:06 (UTC)


Ja, dan kun je de stem van het volk automatiseren en de ruimte in schieten om whoever's out there eens te zeggen waar het op staat.--Kalekip (overleg) 9 sep 2018 19:50 (UTC)