Oh Oh Cherso

Uit wakkerpedia
Versie door Drpsgk (Overleg | bijdragen) op 28 sep 2010 om 19:58

Ga naar: navigatie, zoeken

"Oh Oh Cherso" is het beste wat uit Den Haag komt. Smaakvolle televisie over leuke mensen die feestvieren op vakantie in een groot zwembad vol zaad. Zie je wel Hilversum! Zo kan het ook! Niks geen linkse multikultibende zoals dat NOVA of Paul de Leeuw. Hier mogen ze meer van maken.


Barbie uit de tv-serie Oh Oh Cherso, is vorige week op de Scheveningse boulevard flink geklapt door een aantal Amsterdammers die boos waren omdat ze gezegd had dat Amsterdammers raar praten.


Heerlijk die onbezorgtheid van die lui. leuk om naar te kijken door de humor die ze hebben en ik leer weer wat nieuwe uitdrukkingen!
marja woordenschat, amsterdam | 09:47 | 18.09.10'

Ze ZOUDEN Amsterdammers geweest zijn, maar dat is dus helemaal niet zeker, misschien komen ze wel gewoon uit Rotterdam of uit Den Haag zelf. . "Barbie" lijkt mij namelijk niet het I.Q. te hebben dat zij een Amsterdammer zomaar herkent aan uiterlijk en of spraak/dialect. Het enige dialect dat zij herkent en spreekt is plat Haags. . . Bovenstaande neemt niet weg dat dit gedrag niet is goed te keuren. Geweld lost niets op, ook al is de opmerking nog zo blond en dom van een dom blondje.
AAD010 , 27/09/10 13u36