Nog Niet Bezette Gebieden

Uit wakkerpedia
Versie door Monade (Overleg | bijdragen) op 10 okt 2023 om 15:40

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Het Geroofde Land. Een soort Oostvaardersplassen voor moslims, met dank aan de VN. De aanwezigheid van Israël in Judea-Samaria moet daarom worden gezien als ontwikkelingshulp, wildstandbeheer, en politietraining.

De enige reden om dit af te keuren is antisemitisme.

Go for it Israël!!!!!
From the river to the sea, Palestine will be free 🇵🇸 Ook Utrecht BIJ1 staat solidair met Palestina en blijft zich verzetten tegen het geweldadige apartheidsregime van Israël. Dit is geen conflict, het is een bezetting.
Utrecht BIJ1 @UtrechtBIJ1 10:11 PM · Oct 9, 2023 via Twitter

Het is een vuil en vies stukje aarde. Gewoon in zee bulldozeren. Met alles en iedereen er op. Gewoon doen. En niet meer over lullen.
Gokmaar | 29-01-20 | 06:14

Onhandig ook die Gazastrook, zo dicht bij Israëlisch bewoond gebied. Vragen om moeilijkheden. Als de moslims hier de meerderheid hebben zetten ze ons autochtonen op de waddeneilanden. De rest van de wereld zal zeggen ja, maar die oorspronkelijke Hollanders stonden dat land toch ook graag vrijwillig af aan vluchtende ruziënde verliezende moslims.?!
G.M.I.M. Pet | 17-08-18 | 23:03

Ik prijs mezelf ook gelukkig dat ik in Nederland woon en mijn kinderen hier kan laten opgroeien. Maar hoe anders is dat voor de ouders in Gaza. 70 jaar lang bezet worden, 70 jaar gekoloniseerd worden, 70 jaar lang opgesloten worden in een modern concentratiekamp, zoals Hajo Meyer, overlevende van Auschwitz, de Gazastrook typeerde. 70 jaar lang met lede ogen toezien hoe de westerse wereld een staat die steeds maar weer doorgaat met het bouwen van illegale nederzettingen om lebensraum te creëren, de hand boven het hoofd houdt. 70 jaar lang toezien dat een staat immigratie van een homogene groep bevordert met de "Heim ins Reich"-gedachte en aan de andere kant 2 miljoen mensen op een klein stukje aarde propt.
DENK-Kamerlid Tunahan Kuzu, Tweede Kamer, 81e vergadering, woensdag 16 mei 2018

Crisis in Gaza: eerst raketten schieten, dan huillie huillie doen want Israel schiet terug en ZIJ hebben ONS land gepikt en dán zeuren dat je geen eten hebt want al het geld ging aan raketten en salarï van Hamas ophitsers en familieleden van opgeblazen raketschieters. Platgooien en kiboetseren die hap!
Sliptong | 18-04-18 | 11:44

Ik heb niets met israel en ook niet met palestina, het zal me eerlijk gezegd me reet roesten. Maar hoe meer ik geconfronteerd wordt met de palestina aanhangers hoe meer ik hoop dat israel de boel daar aan puin schiet.
Ali d | 30-07-14 | 15:50

VVD verraadt Israël door eis labels bij producten uit Judea/Samaria. En waarom zwijgt Rutte over Turks tuig dat holocaust een zegen noemt?
Geert Wilders 5:35 PM Mar 9th 2013 via Twitter

Het is tijd om de bulldozers Gaza binnen te laten rijden en de bevolking te laten verhuizen naar hun vaderland, Jordanie.
Gary Gunstone | 20-06-12 | 11:30

Judea en Samaria zin al duizenden jaren van de Joden geweest. Dus er wordt gewoon gebouwd door de Joden op eigen grondgebied. Go for it Israel!!!!!
mozes, 5 apr 2012 - 3:20 pm

Palestijnen mogen best hun eigen land leiden, maar dan wel echt zelf leiden en niet bij mij om geld komen smeken om hun land op te kunnen bouwen.
Rob Bons, Dordrecht (hoofdstad van Zuid-Holland) | 19:52 | 10.12.11

Mensen...over tien jaar is het probleem vanzelf opgelost. Het zogenaamde Palestijnse gebied slinkt met de dag..(goede tactiek Israël)door het bouwen van nederzettingen. Bovendien woont het leeuwendeel van de Palestijnen gewoon in Israël. Wake up.
Geert, Prinsenbeek | 13:24 | 10.12.11

Ze motten jou ook tussen die kamelen neukers zetten. Ja en, ik ben lekker PRO ISRAEL! Ben ik lekker trots op. Persoonlijk zou ik die Palastino's hun beloofde stukkie land geven en ze er massaal op laten huisvesten, om vervolgens met gigantische bulldozers heel het zooitje ongeregeld plat te rijden. Om daar dan vervolgens hele mooie Joodse nederzettingen op te bouwen. Je hebt dan tenminste wel een stevige fundering :P Al zou ik het kraanwater 25 jaar niet drinken.
Lebowski the dude | 19-10-11 | 21:15

@MicheldeRegt Ik ken geen ander Palestina dan Jordanië en dat is zelf een onderdrukkend land.
Marcel de Graaff 7:21 PM Jun 20th 2011 via Twitter for web, in reply to MicheldeRegt

Hoezo toch altijd, Joodse kolonisten. Het is hun staat, laat die palestijnen toch oprotte naar syrie, of azerbadjzan, of turkistan etc. etc. En laat Israël voor de Joden! dat is namelijk het enige Niet islamitsch land in die regio. dat moet zo blijven
Killeke | 07-06-11 | 20:31

Minister Rosenthal: sluit nou als eerste onze overbodige zinloze diplomatieke post in Ramallah. Amman is immers de hoofdstad van Palestina!
Geert Wilders 11:31 AM Apr 8th 2011 via Twitter for BlackBerry

Israelische familie uitgemoord in nederzetting Itamar. Vader/moeder/kinderen van 10 en 4/ baby van 3 mnd doodgestoken. Islamitisch fascisme.
Geert Wilders 1:33 PM Mar 13th 2011 via Twitter for BlackBerry

Joden hebben zich nooit schuldig gemaakt aan grove misdrijven of zich afgezet tegen de maatschappij. Ook hebben ze nooit de neiging gehad de wereld te willen veroveren. Wat er in de Gaza gebeurt is alleen maar de schuld van Hamas en z'n terreur. Israel doet niets anders dan zich beschermen tegen een criminele terreurorganisatie.
Henk, Purmerend | 16:35 | 19.12.10

"Palestijnen die op dit moment in de Gazastrook en de Westelijke Jordaanoever wonen, zouden zeer wel naar de andere kant van de Jordaan kunnen gaan — naar Jordanië of andere gebieden. Daar is ruimte en plaats genoeg en er wonen ook al veel Palestijnen." U bent ook nog voor etnische zuivering? Wilders: "Dat is geen etnische zuivering. Israël kan met recht aanspraak maken op dat gebied.”
Geert Wilders in De Standaard, 28 juni 2008