Michael Heemels

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Voormalig woordvoerder van de PVV. Heeft zijn functie opgegeven nadat hij voor 175.000 euro uit de partijkas had gestolen om cocaine te kopen. Maar dat doen alle politici, alleen bij de PVV hoor je daarover van de media. Eerlijker was het geweest als ze gewoon hadden geschreven dan ene Michael H. coke had gesnoven in de Tweede Kamer en dat het niet belangrijk is van welke partij hij was. Want dat zetten ze er bij Wim van de Kamp ook niet bij, toch?

Michael snoof zo veel omdat hij dan Geert dag en nacht kon bijstaan en niet hoefde te slapen. Want het is een harde werker die alles voor Geert en Vaderland over heeft. Ook zijn neustussenschot. Bij links zitten pas echt foute politici, maar dat blijft natuurlijk allemaal verborgen.

Cocaine komt trouwens Nederland binnen in de kont van criminele Antillianen.


Oh de media begint weer met bagger gooien alleen zo typisch dat andere partijen bespaard blijven.... Is er geen politicus te vinden die naar de hoeren is gegaan of kinderporno op zn pc heeft staan?

Liese Lot · 29 October at 07:45


Bij de foute politici staat LINKS bovenaan! De PvdA, VVD, CDA en GroenLinks zijn koploper! De PVV hangt ergens in het midden.

Ria Schoenmaker-pothuizen · 29 October at 11:26

Heeft niks met de partij te maken,maar met deze rotte appel. Dus waarom de partijnaam er bij noemen?????
Bertus van der Meulen · 29 October at 07:15


bij iedere party zit wel een rotte appel. Maar als het PVV betreft staat het uitgebreid in het nieuws.
Mieke van Haren · 29 October at 14:57


wat zijn ze toch bang voor de PVV!!,, het loopt tegen de verkiezingen,,,,,,gaan ze weer met stront gooien,,,, en waarom??? Er valt voor de PVV toch niks meer te verkloten!!!! DAT HEBBEN DE HUIDIGE PARTIJEN AL GEDAAN!!!! DAARVOOR NOG BEDANKT,!!!!!
Gerry Stricker · 30 October at 00:25

Wat maakt dat nu weer uit, de andere helft van politiek Den Haag, is ook nog eens een keer aan de drank.
Gert Jan Duistermaat · 29 October at 10:54

Dat doen alle politieke leiders en hun naasten hoe moeten ze anders soms tot diep in de nacht vergaderen!
Simo Ayoub · 29 October at 08:22

Jullie vergeten de fraude personen van vvd en pvda en nog meer , dus niets is de mens vreemd , keur het niet goed maar is niet de enigste witte boorden crimineel
George van der Kooi · 25 March at 18:53