Meldpunt MOE

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken


Je kunt niet ontkennen dat Nederland een probleem heeft met Oostblokkers. Probeer maar. Zie je wel? Dat gaat niet.

Het zijn weliswaar geen moslims, maar ze geven wel overlast. Alle Roemeense zakkenrollers zijn bijvoorbeeld Oosteuropeanen. Poolse zwarte loodgieters ook. En Hongaarse vrachtwagenchauffeurs die dankzij de speed maar 14 minuten slaap nodig hebben. En Oekraïense hoeren. En de zigeuners niet te vergeten. Kom je thuis na een dag keihard werken, zit er weer zo'n Oosteuropeaan het riool te ontstoppen! Met jankerige vioolmuziek op zijn bouwvakkersradio! Nou, pas dan maar op je portemonnee. En ze zijn ook vaak dronken.

Ook komen ze vanuit hun eigen land hierheen om met zijn dertigen in een caravan te wonen en seizoenswerk te doen. Met zo veel mensen op elkaar, dat levert natuurlijk problemen op voor de volksgezondheid. Maar wel allemaal huursubsidie aanvragen voor het hele jaar, want zo zijn ze! Daarom kun je bij een speciaal meldpunt van de PVV aangeven waar ze zich nu weer hebben verschanst. Zo houdt de PVV precies bij waar ze zitten, zodat Geert daar straks wat aan kan doen.

Хватит это терпеть!
De polen moeten zich eens goed achter hun oren krabben en zich afvragen waarom dit melpunt er is. We hebben toch ook geen meldpunt voor Chinezen,Italianen etc... dus!
Eric, A'dam | 10:03 | 28.03.12

Het is een site voor MOElanders. Door de enorme ophef van de Polen hebben ze het zelf naar zich toegetrokken. Bulgaren, Roemenen, Letten hoor je nauwelijks. En lees je het alcoholonderzoek dan weet je genoeg.De enige die er misschien last van krijgt is Heineken.
jansen, amsterdam | 09:17 | 28.03.12

Ook weer een voorbeeld waarom de PVVsite m.b.t.overlast van Midden-en Oosteuropeanen volstrekt legitiem is. Overigens hoef je de krant er maar dagelijks op na te slaan om het gelijk van de PVV bevestigd te krijgen
Alex, ex-Rotterdam | 12:34 | 26.03.12

ja je mag natuurlijk geen melpunt maken tegen de oostblokkers,want de criminaliteit hier komt niet doordat deze zijn binnen gekomen,nou daar zijn de slachtoffers erg blij mee,en de rest die er wel te vrede mee zijn,verdienen er goed mee dus haal nog maar meer binnen dan worden er nog veelmeer meldpunten geopent.
Jan nagedacht, Amsterdam | 12:54 | 16.03.12

Meldpunt moet door gaan, we moeten Nederland weer hebben zoals het vroeger was. Geert doet de juiste dingen en ik zal hem blijven volgen. Daarna een meldpunt tegen andere gasten die niet in ons vroeger zo mooie land passen !
Bert, Maastricht | 09:47 | 16.03.12

EP neemt resolutie tegen PVV-meldpunt aan. Hebben ze niks beters te doen daar? Resolutie kan direct de shredder in. http://t.co/ub2edCQS
Geert Wilders 1:24 PM Mar 15th 2012 via Twitter for BlackBerry

Wat een wanvertoning in Europees Parlement over PVV-meldpunt moe-landers. ik heb het EP opgegeven bij het Meldpunt Overbodige Parlementen.
Geert Wilders 8:40 PM Mar 13th 2012 via Twitter for BlackBerry

PVV-meldpunt schot in de roos! Oost-Europese rovers stelen op bestelling en politici zwegen: http://bit.ly/xPQS5U en http://bit.ly/zw9Z8g
Geert Wilders 10:45 AM Feb 29th 2012 via Twitter for BlackBerry