Marbella: verschil tussen versies

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
 
Regel 1: Regel 1:
Plaats in [[Spanje]] waar mensen hun welverdiende [[vakantie]] kunnen vieren. De zon schijnt er en er is een strand. Je kunt er ook golfen als je hard genoeg hebt gewerkt en de [[Linkse Kerk]] er niet met al je [[belastingcenten]] vandoor is gegaan. Sommige mensen beweren dat de [[criminelen|georganiseerde misdaad]] het voor het zeggen heeft in Marbella, maar die willen iedereen die hard [[werk]]t kapot maken. Laat ze zelf naar hun eigen kijken.
+
Plaats in [[Spanje]] waar mensen hun welverdiende [[vakantie]] kunnen vieren. De zon schijnt er en er is een [[strand]]. Je kunt er ook golfen als je hard genoeg hebt gewerkt en de [[Linkse Kerk]] er niet met al je [[belastingcenten]] vandoor is gegaan. Sommige mensen beweren dat de [[criminelen|georganiseerde misdaad]] het voor het zeggen heeft in Marbella, maar die willen iedereen die hard [[werk]]t kapot maken. Laat ze zelf naar hun eigen kijken.
  
  
 
[[categorie:steden]]
 
[[categorie:steden]]
 +
 +
 +
----

Huidige versie van 23 mei 2020 om 09:07

Plaats in Spanje waar mensen hun welverdiende vakantie kunnen vieren. De zon schijnt er en er is een strand. Je kunt er ook golfen als je hard genoeg hebt gewerkt en de Linkse Kerk er niet met al je belastingcenten vandoor is gegaan. Sommige mensen beweren dat de georganiseerde misdaad het voor het zeggen heeft in Marbella, maar die willen iedereen die hard werkt kapot maken. Laat ze zelf naar hun eigen kijken.