Leiden

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Leiden is een stad die is ingepropt tussen Den Haag en Schiphol. Ons Soort Mensen heeft een dubbel gevoel bij Leiden.

Aan de ene kant is het een dorpje vol rijke stinkerds, dat vooral bekend is vanwege de elitaire universiteit. Job Cohen heeft daar nog gewerkt en Alexander Pechtold was er wethouder. Bovendien heeft Leiden geen profvoetbalteam, dus dan weet je het wel: een links bolwerk

Aan de andere kant kun je wel elk jaar lekker zuipen en frikandellen eten met het Leiden's ontzet, en da's weer heel erg wakker. Plus dat Leiden stikt van de hockeyclubs met geile hockeymeisjes, zoals Fatima Moreira de Melo.
Ja de gemeente Leiden is lijden voor de inwoners en de ondernemers. of het nou met het parkeer beleid of de borden van de winkeliers is je zal er maar wonen. wij zijn er gelukkig weg gegaan in 1984 en wij zijn daar nog steeds blij mee want de laatste keer dat we in leiden waren werden we meteen begroet met een vette bekeuring voor overschrijding van de parkeertijd met 12 min en zo en dat om 10 min voor 21.00u.de parkeertijd zou om 21.00u afgelopen zijn maar om 10 voor negen gingen de parkeerwachters nog even langs.
Nissy, Nieuw-Vennep | 13:44 | 24.02.12

De gemeente Leiden is al jaren ondernemers aan het treiteren!! Gevelborden moesten weg op straffe van duizenden euro's, nu weer de stoepreclame, belastingvehrhogingen, steeds duurder en meer betaald parkeren waardoor mensen ook niet meer komen winkelen, maar ook door het wanbeleid van de gemeente verdwijnen de leuke winkels waardoor verschraling optreedt en de stad heel onaantrekkelijk wordt! Nog even hebben we alleen nog de standaardwinkelketens, telecombedrijven en Shoarmatenten in Leiden..
Peter, Leiden | 12:38 | 24.02.12

Wat een links bolwerk dat Leiden. Weet je wat ze moeten aanpakken voor het ontsieren van de straat is al die afgetrapte fietsen op een kluitje van die zogenaamde studenten. Je breekt je nek over die ouwe troep daar.
Dennis, Valkenburg | 12:30 | 24.02.12

Leiden heeft een links college van burgemeester en wethouders. En zoals wij allen weten zijn ze in links bestuurde gemeenten altijd bezig met verbieden. Zij willen het liefst dat alles er grouw en grijs uitziet zoals het was in hun zo geliefde DDR.
DDD, Vijmen | 11:53 | 24.02.12